Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

Hejka, potrzebuje pomocy. Chcem kupić dobre słuchawki do telefonu. Głównie do słuchania muzyki i rozmów. Fajnie jakby miały fajne podbicie basu. I zależało by mi żeby mikrofon nie wyłapywał zbytnio otoczenia. Cenowo to tak myślę do 300zl. No i najważniejsza informacja żeby były po kablu.

razer-hammerhead-v2-lifestyle-1.jpg

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply
13 minut temu, Hubcio napisał:

@xbox_vibes.wiki A czemu po kablu nie lepiej bezprzewodowe jak się znajdą dobre? A i jeszcze jaki telefon?

Koleżanka woli po kablu bo boi się że zgubi bezprzewodowe. Telefon Samsung s9

• Administrator

Jestem zagorzałym zwolennikiem Apple i AirPods ale przejrzę wieczorem polski rynek bo teraz mam godzinkę na wypocenie całodniowego stresu lol🤪.

• Administrator

Samsung S9 czyli musi mieć wejście USB-typ C @Hubcio bo raczej w przjscia nie bedzie sie bawić.

Polecam dwa jak dla mnie dobre modele:

Tańsze Słuchawki dokanałowe SAMSUNG EO-IC100  za jedyne 100zl

Droższe bo 350zl RAZER Hammerhead.

Dodam że Samsunga będą super się komponować z telefonem.

Jak już wspomniałem jestem fanem Apple i dlatego przedstawiam tez dwa rodzaje słuchawek bezprzewodowych. Wiem ze koleżanką martwi się ze je zgubi ale zaufaj mi jak raz już spróbuje to nie powróci już do tych z kabla.

JBL Tune220TWS oraz Apple AirPods 2

@xbox_vibes.wiki  as @edjazoli25  mentioned with Samsung S9 when you choosing wired headphones you are restricted to connection USB c-type. With wireless this problem automatically disappearing and you have a bigger range of choice. Im using wireless and I will never go back to standard one, especially when I'm on the move. You said its for your friend? Get her wireless one and if she don't like it she can return/replace for something else??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...