snajper91 Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Ostatnio widziałem temacik dotyczący zasilania konsoli Xbox. Mamy dwa tryby i tak naprawdę to sam nie wiem który najlepiej jest używać? Co o tym sądzicie i jak wy macie ustawiony tryb zasilania? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Ja mam na instant bo wtedy konsola szybciej odpala jak i również ściąga wszystkie aktualizacje i gry jak potrzebuję. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted February 18, 2022 Administrator Share Posted February 18, 2022 Zasadniczo Instant-On oznacza, że twoja konsola będzie trochę szybsza przy starcie ale będzie też zużywać więcej energii. W trybie oszczędzania energii oczywiście jest troszkę wolniejsza przy starcie ale pomagasz zaoszczędzić energię i pomagasz naszej planecie. Z szacunków wynika że w roku możesz zaoszczędzić do 100 zł na Energy Saving a przy następnych podwyżkach nawet więcej. Na koniec to jest twój wybór który musisz dokonać sam. Ja mam na energy saving. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemur Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Ja mam na „energy saving” bo prawda jest taka że prąd kosztuje a gram okazjonalnie w weekendy lub wieczorami. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.