InverTein Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Chciałbym zapytać was o wasze doświadczenie czy opinie na temat kontynuowania gry po skończeniu fabuły. W tym temacie chcę poruszyć temat Valhalli od AC, gdyż jakiś czas temu zakończyłem wątek fabularny z 120h na koncie. Nie było to jakiś spektakularne zakończenie, no ale było.. wczoraj pojawiła się promocja na Ulitmate Edition (jako że na Xbox tego nie miałem) z 589zł na 244zł, a że 35h DLC w już za rogiem to warto się zaopatrzyć grę. I właśnie, czy zdarza wam się przechodzić grę raz jeszcze ? Czy staracie się ograć na 100% ? Czy może głównie fabuła i na tym koniec. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted February 21, 2022 Administrator Share Posted February 21, 2022 Sam staram się zawsze przechodzić główną fabułę ze wszystkimi wątkami pobocznymi za jednym razem...ze niektórzy gracze lecą najpierw główna fabule a później wszystko co poboczne- mi to jakoś nie pasuje bo jak ich nie zrobię odrazu to po zakończeniu gry już nie wracam. 4 minutes ago, InverTein said: I właśnie, czy zdarza wam się przechodzić grę raz jeszcze ? Czy staracie się ograć na 100% ? Zadko wracam do gier jak już ja przeszedłem raz( chociaż zainstalowałem Battlefield V w weekend- i ja będę jeszcze raz grał) I tak staram się ograć na 100%- może ze względu na to ze mam forum czasami ludzie się pytają co można znaleść i gdzie( tak było w Halo) Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
InverTein Posted February 21, 2022 Author Share Posted February 21, 2022 Jakoś ciężko mi zrozumieć ludzi grających po 10 razy np. w Wiedźmina 3. Sam mam 2 razy na koncie, ale to w odstępach czasu i chcąc przejść z innym zakończeniem, gdyż za pierwszym razem przez złe wybory, skończyło się nie po mojej myśli 😅. A tak to, gdy już wiesz coś i kiedy się wydarzy, granie traci sens. Ja osobiście też staram się ograć na 100% ale, mam nieumiejętność do wypośrodkowania misji pobocznych i fabuły, tak że w pewnym momencie, przez wzgląd nadmierny exploring i na misje poboczne, gra mnie zaczyna nużyć, a potem nim się obejrzę, nagle koniec fabuły i dalej nie widzę sensu grać 😅. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hassanaq Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 @InverTein I know the pain my friend. Sometimes Im going through the main story and after few days its gone. So now I always trying to do side mission and if that goes bored Im going back to main one. You know, switching and blending my friend. Yeah, no way I can do this same game more than once or maybe twice in big time gaps. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin Niesberk Posted February 21, 2022 Junior Admin Share Posted February 21, 2022 Ja to już dawno jakąś grę przeszedłem na 100% Ostatnie gry jakie skończyłem to był Assassin's Creed Origins oraz Watch Dogs 2, ale to już dwa lata temu było 😅 Jeżeli przechodzę już jakąś grę to staram się robić dużo pobocznych misji, bo dzięki nim można zdobyć lepsze bronie czy jakieś ulepszenia dzięki którym łatwiej mi będzie przechodzić misje fabularne Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
InverTein Posted February 21, 2022 Author Share Posted February 21, 2022 @Hassanaq Fortunately, thanks to upcoming new DLC into Valhalla, Dawn of Ragnarok (35h long), I've got a reason to do rest of the side quests and few more findings, before 10th March😁. I also figure out, that I've got some short DLCs like Siege of Paris (10h long) I don't expect fireworks, but it's something new at least. @NiesberkPLツ Ja w Walhalli, spędziłem grubo ponad 80h ma samym exploringu, przez co później Żaden przeciwnik nie był dla mnie wyzwaniem, dzięki Eq jakie zdobyłem. A wlazilem pod każdy kamień aż mi zbrzydło w pewnym momencie 😅, ale myślę że bardziej przez wzgląd na pewne okoliczności z brakiem czasu, i poniekąd przejedzenia się. Choć to drugie, gdyby więcej czasu na granie było, nie miało by aż tak znaczenia 😌 Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktorek Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 @InverTein ja też nie lubię przechodzić tylko głównej fabuły. Zawsze staram się ukończyć grę w jakichś 80-90%. A szczerze powiem że wracam do gier jak wychodzą jakieś dodatki np jak u ciebie teraz w DLC. Powodzenia i udanego grania. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
InverTein Posted February 21, 2022 Author Share Posted February 21, 2022 @wiktorek Tak ogólnie to czekam na Wieśka 3 w nowej odsłonie na nową generację, ale wezmę się za niego jeśli w pobliżu nie będzie nowych tytułów na które czekam, bo nowa grafika nową grafiką, ale jeśli nie dodadzą nowych questów, czy jakiegoś osobnego dodatku, to wciąż to ta sama gra. Dzięki wielkie i wzajemnie 😁👍 Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin Niesberk Posted February 21, 2022 Junior Admin Share Posted February 21, 2022 @InverTein To trochę przesadziłeś z tym exploringiem😅, bo co to za gra jak masz tak bardzo ulepszoną postać przez co nie ma zbytnio ciekawej walki z przeciwnikiem, ale to tylko moje zdanie Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
InverTein Posted February 21, 2022 Author Share Posted February 21, 2022 @NiesberkPLツ Tzn, walczyłem z levelami o wiele wyższymi od siebie, gdzie bez tego Armora i Takiej kuli śnieżnej na łańcuchu, nie był by w stanie ich pokonać, a walka z nimi dobrą chwilę trwała. Nie mówię o tych żołnierzykach na hita lub dwa, ale oni byli tylko tarczą przez którą musiałem się przebić 😅. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.