InverTein Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 Ktoś już coś ? Grał ? Zamierza ? Ja właśnie zacząłem, jako miłośnik horrorów 😅 jestem póki co trzymany w napięciu. Sama grafika olśniewa w trybie 2160p z tym że są momenty gdzie jest 60fps a momentami spada do 30.. pewnie optymalizacja, albo brak mocy na natywne 4k 😌. Jest opcja na 1080p w stałych 60fps, ale wiadomo jako wygląda full HD 🥲. Pozdrawiam i "strasznego" grania jeśli gracie 😅🙏 Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomQR Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 Lubię gry tego typu ale jeszcze nie grałem. Pytanie, bo widzę że dzieje się to w okresie wojny/przedwojennym, czy są tam jakieś elementy związane z druga wojną światową? Gdzie kupywałeś? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
InverTein Posted February 25, 2022 Author Share Posted February 25, 2022 11 minutes ago, TomQR said: Lubię gry tego typu ale jeszcze nie grałem. Pytanie, bo widzę że dzieje się to w okresie wojny/przedwojennym, czy są tam jakieś elementy związane z druga wojną światową? Gdzie kupywałeś? @TomQR Do tej pory jedynie wycinki z gazet, trochę radia i komunikatów, i czasem jakieś wspominki że historia obsadzona jest w latach 1940, a przynajmniej póki co, gdyż odkąd dali mi możliwość swobodnej przechadzki, chodzę i zwiedzam 😁. Kupione w Xboxym Storze 😌 Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biedronka Posted February 26, 2022 Share Posted February 26, 2022 Typowo moje tematy, horrorek, ciemne zaułki i niewyjaśniona zagadka. Powoli szykuję się na zakup bo myślę że cena trochę spadnie na dniach. Mam jeszcze R.E. do skończenia więc się nie spieszę. @InverTein może krótką recenzję byś zrobił, co? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
InverTein Posted February 26, 2022 Author Share Posted February 26, 2022 @Biedronka myślę że mógłbym się podjąć tego wyzwania 😅, ale dopiero jak przejdę całą. Wygląda to tak jakbym zbliżał się do końca, ale wtedy nie wiem co takiego Sony chciało "ocenzurować"/wyciąć, gdyż raz, jest to gra typu horror więc dla osób 🔞+, i jeśli ktoś jest fanem horrorów typu Gore czy Paranormal, to zapewne widok rozkładających się zwłok czy zjaw nie jest mu obcy. Muszę przyznać że na żywo nie wyszedłbym do lasu nocą z latarką, a tu miałem prawe zawał. (Tak boję się, ale lubię horrory 😆). Więc z pełną opinia/recenzją podzielę się po zakończeniu całej gry 😌🙏 Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
InverTein Posted February 26, 2022 Author Share Posted February 26, 2022 Jednakowoż, wstrzymał bym się z zakupem przynajmniej na jakiś czas, gdyż pod względem technicznym gra cierpi. Jak widać na załączonym zdjęciu tam powinny być meble a wygląda jakby zostały wypalone w ścianie 😆. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 Jakoś nie moje klimaty, próbowałem już kilku gierek z tego segmentu i jakoś nie przemawiają do mnie. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlexxis Posted March 2, 2022 Share Posted March 2, 2022 Z tego co piszesz to zapowiada się na fajną grę. Sam uwielbiam gry z nutką strachu ale narazie jeszcze bawię się z Controle. Napewno zerknę. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.