Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

Ktoś już coś ? Grał ? Zamierza ?

Ja właśnie zacząłem, jako miłośnik horrorów 😅 jestem póki co trzymany w napięciu. Sama grafika olśniewa w trybie 2160p z tym że są momenty gdzie jest 60fps a momentami spada do 30.. pewnie optymalizacja, albo brak mocy na natywne 4k 😌. Jest opcja na 1080p w stałych 60fps, ale wiadomo jako wygląda full HD 🥲. Pozdrawiam i "strasznego" grania jeśli gracie 😅🙏

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply
11 minutes ago, TomQR said:

Lubię gry tego typu ale jeszcze nie grałem. Pytanie, bo widzę że dzieje się to w okresie wojny/przedwojennym, czy są tam jakieś elementy związane z druga wojną światową? Gdzie kupywałeś?

@TomQR Do tej pory jedynie wycinki z gazet, trochę radia i komunikatów, i czasem jakieś wspominki że historia obsadzona jest w latach 1940, a przynajmniej póki co, gdyż odkąd dali mi możliwość swobodnej przechadzki, chodzę i zwiedzam 😁.

Kupione w Xboxym Storze 😌

Typowo moje tematy, horrorek, ciemne zaułki i niewyjaśniona zagadka. Powoli szykuję się na zakup bo myślę że cena trochę spadnie na dniach. Mam jeszcze R.E. do skończenia więc się nie spieszę.

@InverTein może krótką recenzję byś zrobił, co?

@Biedronka myślę że mógłbym się podjąć tego wyzwania 😅, ale dopiero jak przejdę całą. Wygląda to tak jakbym zbliżał się do końca, ale wtedy nie wiem co takiego Sony chciało "ocenzurować"/wyciąć, gdyż raz, jest to gra typu horror więc dla osób 🔞+, i jeśli ktoś jest fanem horrorów typu Gore czy Paranormal, to zapewne widok rozkładających się zwłok czy zjaw nie jest mu obcy. Muszę przyznać że na żywo nie wyszedłbym do lasu nocą z latarką, a tu miałem prawe zawał. (Tak boję się, ale lubię horrory 😆). Więc z pełną opinia/recenzją podzielę się po zakończeniu całej gry 😌🙏

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...