Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

Mam pytanie dotyczące grania padem z kabla.

Zasilam pada bateriami i denerwuje mnie to jak szybko trzeba je zmieniać. Czy mogę wyjąc baterie i używać pada przez kabel? Czy je zostawić i wtedy grać? Różnie słyszałem, że niby mogą baterie uszkodzić pada jak zostawię itp, wiec wolę się poradzić.

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply
4 minuty temu, Hubcio napisał:

Mam pytanie dotyczące grania padem z kabla.

Zasilam pada bateriami i denerwuje mnie to jak szybko trzeba je zmieniać. Czy mogę wyjąc baterie i używać pada przez kabel? Czy je zostawić i wtedy grać? Różnie słyszałem, że niby mogą baterie uszkodzić pada jak zostawię itp, wiec wolę się poradzić.

Pierwsze słyszę by uszkodziło to pada. Jak włączy się po kablu samym to w sumie po co je wkładać. Polecam też przemyśleć opcję zakupu akumulatorów. Wiadomo kabel trochę ciąży poniekąd. Plus kabla szybsza reakcja pada.

I think it will charge the rechargeable batteries if you will keep them

in while using cable. Why not going for a proper charging station with proper power packs?

And yes, if you are going to leave the ordinary batteries inside while playing they may “leaks “

Like translation option btw!

@Hubcio faktycznie jak zostawisz alkaiczne w środku to ci mogą popuścić. A jak masz akumulatorki to jak grasz to pewnie że ci się będą ładować. Ja nieraz tak robię i po kilku godzinach grania możesz odłączyć kabel i grać z nich.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...