Guest Czarek Posted March 8, 2022 Share Posted March 8, 2022 Witam. kiedy podłączam słuchawki do pada ten przestaje działać po kilku minutach, czasami nawet sekundach. Jak mówię przestaje działać to po pierwsze dźwięk przerywa i bardzo laguje. W ogóle nie można grać, dopiero jak odłączę to jest ok. Słuchawki do wymiany? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted March 8, 2022 Administrator Share Posted March 8, 2022 Czesc Czarek, wyglada na dwie rzeczy które bym wyszczególnił. Albo masz słuchawki do wymiany albo audio port w padzie jest uszkodzony. Napisz proszę czy próbowałeś z innymi słuchawkami i czy to są tylko słuchawki czy zestaw z mikrofonem? Również jaka generacja pada? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Czarek Posted March 8, 2022 Share Posted March 8, 2022 Mam zestaw z mikrofonem ale spróbowałem inne słuchawki takie od telefonu i tak samo. Jest to kontroler od Xbox One X. Czyli co, walnięte wejście i rozbieranie i lutowanie mnie czeka? Łatwe to w ogóle jest? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacyk12 Posted March 9, 2022 Share Posted March 9, 2022 Nie ma żadnego lutowania kolego. Musisz rozebrać pada i wymienić cześć, łatwe i szybkie. Daj znać czy chcesz sam wymienić a prześle ci info co i jak. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP CzarekDS2 Posted March 9, 2022 VIP Share Posted March 9, 2022 @Kacyk12 Tak jakbyś mógł mnie naprowadzić to by było super. A i jeszcze jak byś znalazł dobrą cześć to zakup w Polsce. Dzięki. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted March 9, 2022 Administrator Share Posted March 9, 2022 @CzarekDS2 tutaj masz video w którym zobaczysz jak to zrobić, jest po angielsku ale napewno sobie poradzisz. Tutaj masz link do zakupu całego zestawu z narzędziami i wejściem audio https://allegro.pl/oferta/do-wymiany-kontrolera-xbox-one-gniazdo-audio-jack-11392355639 Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP CzarekDS2 Posted March 10, 2022 VIP Share Posted March 10, 2022 Właśnie obejrzałem i jest ok, dam radę. Zaraz kupuje zestaw i będę działał jak dojdzie. Dzięki bardzo!😀 Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP CzarekDS2 Posted March 24, 2022 VIP Share Posted March 24, 2022 Szybka spowiedź z naprawy pada! Wszystko poszło oki, bez żadnych przeszkód i problemów. Jeszcze raz wielkie dzięki za podpowiedź! Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.