Guest Czarek Posted March 8 Share Posted March 8 Witam. kiedy podłączam słuchawki do pada ten przestaje działać po kilku minutach, czasami nawet sekundach. Jak mówię przestaje działać to po pierwsze dźwięk przerywa i bardzo laguje. W ogóle nie można grać, dopiero jak odłączę to jest ok. Słuchawki do wymiany? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) German Polish Spanish Guest Czarek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted March 8 Administrator Share Posted March 8 Czesc Czarek, wyglada na dwie rzeczy które bym wyszczególnił. Albo masz słuchawki do wymiany albo audio port w padzie jest uszkodzony. Napisz proszę czy próbowałeś z innymi słuchawkami i czy to są tylko słuchawki czy zestaw z mikrofonem? Również jaka generacja pada? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) German Polish Spanish Kacyk12 and CzarekDS2 1 1 edjazoli25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Czarek Posted March 8 Share Posted March 8 Mam zestaw z mikrofonem ale spróbowałem inne słuchawki takie od telefonu i tak samo. Jest to kontroler od Xbox One X. Czyli co, walnięte wejście i rozbieranie i lutowanie mnie czeka? Łatwe to w ogóle jest? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) German Polish Spanish Guest Czarek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacyk12 Posted March 9 Share Posted March 9 Nie ma żadnego lutowania kolego. Musisz rozebrać pada i wymienić cześć, łatwe i szybkie. Daj znać czy chcesz sam wymienić a prześle ci info co i jak. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) German Polish Spanish edjazoli25 and CzarekDS2 1 1 Kacyk12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP CzarekDS2 Posted March 9 VIP Share Posted March 9 @Kacyk12 Tak jakbyś mógł mnie naprowadzić to by było super. A i jeszcze jak byś znalazł dobrą cześć to zakup w Polsce. Dzięki. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) German Polish Spanish edjazoli25 1 CzarekDS2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Solution edjazoli25 Posted March 9 Administrator Solution Share Posted March 9 @CzarekDS2 tutaj masz video w którym zobaczysz jak to zrobić, jest po angielsku ale napewno sobie poradzisz. Tutaj masz link do zakupu całego zestawu z narzędziami i wejściem audio https://allegro.pl/oferta/do-wymiany-kontrolera-xbox-one-gniazdo-audio-jack-11392355639 Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) German Polish Spanish CzarekDS2 1 edjazoli25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP CzarekDS2 Posted March 10 VIP Share Posted March 10 Właśnie obejrzałem i jest ok, dam radę. Zaraz kupuje zestaw i będę działał jak dojdzie. Dzięki bardzo!😀 Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) German Polish Spanish edjazoli25 1 CzarekDS2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP CzarekDS2 Posted March 24 VIP Share Posted March 24 Szybka spowiedź z naprawy pada! Wszystko poszło oki, bez żadnych przeszkód i problemów. Jeszcze raz wielkie dzięki za podpowiedź! Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) German Polish Spanish edjazoli25 1 CzarekDS2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts