Andrzej Posted March 19 Share Posted March 19 Witam, ostatnio przełączyłem konsole na system "Energy Saving mode" i mam bardzo duże problemy z zaczęciem jakiejkolwiek gry. Normalnie nie łączę się z netem i przez większość czasu jak próbuje wyskakuje mi błąd Error 0x80070bff. Mam już tego dosyć, co robić? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) German Polish Spanish edjazoli25 1 Andrzej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Solution edjazoli25 Posted March 20 Administrator Solution Share Posted March 20 Dużo osób zgłasza ten błąd i z tego co mówią jest to związane z aplikacją EA. Ja osobiście się z tym nie zgadzam gdyż z własnego doświadczenia wiem że że jeżeli masz konsolę w "energy saving mode" to po wyłączeniu rozłącza się ona ze live, internetem itp. Później po włączeniu zajmuje trochę czasu aby wszystko się połączyło na nowo a i z tym jest różnie(nie mówiąc już o wyłączeniu w połowie aktualizacji gry )...Co polecam?...Odłącz kabel od neta, wyłącz konsolę, odłącz od prądu na 60 sekund, naciśnij i przytrzymaj X przycisk na konsoli przez jakieś 10-15 sekund. Podłącz wszystko i powinno być ok. Jeżeli, a wydaje mi się że to jest problemem, ustaw tryb zasilania na Instant-On. Wiem że nie jest to zbyt "ekonomiczny tryb " ale skończą się problemy z uruchamianiem konsoli. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) German Polish Spanish Andrzej 1 edjazoli25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Posted March 20 Author Share Posted March 20 @edjazoli25 no właśnie jak zmieniłem ustawienia to za Chiny nie mogłem normalnie zacząć gry. Zawsze coś a większość czasu to pokazywało że nie ma połączenia z netem. Teraz jest ok po resecie rano. Zobaczymy na jak długo. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) German Polish Spanish edjazoli25 1 Andrzej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Posted March 23 Author Share Posted March 23 Ok, Na razie wszystko jest dobrze i gry się zaczynają normalnie. Wydaje mi się że to ustawienie aby oszczędzać prąd powoduje to że wszystko się nie załącza jak powinno albo trzeba czekać przynajmniej 15 min. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) German Polish Spanish edjazoli25 1 Andrzej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts