Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam, ostatnio przełączyłem konsole na system "Energy Saving mode" i mam bardzo duże problemy z zaczęciem jakiejkolwiek gry. Normalnie nie łączę się z netem i przez większość czasu jak próbuje wyskakuje mi błąd Error 0x80070bff. Mam już tego dosyć, co robić?

• Administrator
  • Solution

Dużo osób zgłasza ten błąd i z tego co mówią jest to związane z aplikacją EA. Ja osobiście się z tym nie zgadzam gdyż z własnego doświadczenia wiem że że jeżeli masz konsolę w "energy saving mode" to po wyłączeniu rozłącza się ona ze live, internetem itp. Później po włączeniu zajmuje trochę czasu aby wszystko się połączyło na nowo a i z tym jest różnie(nie mówiąc już o wyłączeniu w połowie aktualizacji gry )...Co polecam?...Odłącz kabel od neta, wyłącz konsolę, odłącz od prądu na 60 sekund, naciśnij i przytrzymaj X przycisk na konsoli przez jakieś 10-15 sekund. Podłącz wszystko i powinno być ok. Jeżeli, a wydaje mi się że to jest problemem, ustaw tryb zasilania na Instant-On. Wiem że nie jest to zbyt "ekonomiczny tryb " ale skończą się problemy z uruchamianiem konsoli.