Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

Cześć wam, chcę zakupić te dwie gierki i zanim to zrobię chciałbym usłyszeć kilka opini od was na ich temat. Może ktoś grał lub obecnie gra? 

Dzięki wielkie.

https://xbox-vibes.com/topic/2378-wasze-opine-o-hunt-showdown-i-chernobylite/

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Jak dla mnie to są dwie super gry. Na pewno się nie zawiedziesz Dobra grafika, wartka akcja dużo się dzieje. Grałam w drugą a pierwsza z tego widzę z opinii na necie jest tez warta zakupu. 4/5 gwiazdek 

Chernobylite jest super grą w miarę dobrą grafiką, historia podobna do Metro- ogólnie super gra,polecam. 
Co do Hunt to sam nie wiem, mam mieszane odczucia. Jest to typowa multiplayer strzelanka wiec zapomnij o kampanii i przygodzie. Mi jakoś nie podeszła i odrazu sprzedałem. 

• Administrator

Hunt mi w ogóle nie podchodzi. Za to Chernobylite jak najbardziej tak, dzięki waszym wypowiedziom wieczorem instaluje „trial” i pewnie zakupie ją. 
@wiktorek zainstaluj sobie „trial” i zobacz czy ci podejdzie, to jest najprostszy sposób. A co do innych gier, jak kupujesz przez MS sklep to zawsze masz prawo zwrócić jak ci nie podchodzi. 

• VIP

Jak dla mnie Chernobylite to super gra, właśnie skończyłem godzinny trial i planuję zakupić.

Grafika troszkę mi nie pasuje ale ogółem fajna historia i koncepcja gry.

Tak więc wybrałem i zakupiłem Chernobylite a z Hunt się pożegnałem.  Chernobylite jest naprawdę warte zakupu, dzień 12  wita!  Dzięki za opinie i podpowiedzi 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...