Andrzej Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 Hejka, co byście polecili z Gier Xboxa w RPG? Może być nawet kilka lat w wstecz bo dopiero zaczynam przygodę z otwartym światem. Obecnie szukałem czegoś w XGP i jakoś nic ciekawego nie ma więc może coś zakupię jak będzie na przecenie. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin Niesberk Posted May 25, 2022 Junior Admin Share Posted May 25, 2022 Trochę późno zaczynasz przygodę z RPG, ale jak to się mówi- lepiej późno niż wcale Tak więc na początek Wiedźmin 3 (gra powstała kilka lat temu, ale nadal jest bardzo popularna wśród graczy). Assasin's Creed - Polecam tak naprawdę każdą część lecz to już od ciebie zależy jaką kupisz. Mogę Ci tylko powiedzieć, że lepiej kupić starsze części i dojść do najnowszej gdyż z każdą częścią gra jest bardziej rozbudowana, a jak zaczniesz od najnowszej i będziesz schodził w dół to już inaczej będzie się grało. Nie chcę się za dużo rozpisywać i dam szansę innym na wypowiedzenie się na temat innych gier. Możesz też sam poszukać na YouTube lub w przeglądarce, wpisując odpowiednie hasło. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted May 26, 2022 Administrator Share Posted May 26, 2022 Może coś z serii Tom Clancy’s? Polecam Division 2 i Ghost Recone Breakpoint a do tego może Outer Worlds? Dobre gry Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Posted May 26, 2022 Author Share Posted May 26, 2022 Wiedźmina znalazłem na przecenie więc napewno go zacznę. Tak samo The Outer Worlds bo wygląda fajnie w opisach. Tak na marginesie, jak długie są te gry, wliczając Breakpoint? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin Niesberk Posted May 26, 2022 Junior Admin Share Posted May 26, 2022 2 godziny temu, Andrzej napisał: Wiedźmina znalazłem na przecenie więc napewno go zacznę. Tak samo The Outer Worlds bo wygląda fajnie w opisach. Tak na marginesie, jak długie są te gry, wliczając Breakpoint? Jeżeli planujesz przejść Wiedzmina na 100% to trochę Ci to zajmie. Ja do tej pory nie skończyłem, a to dlatego ponieważ jestem zbyt leniwy😅, ale w wakacje zamierzam skończyć te grę. Co do Breakpoint'a to chyba nie miałem okazji grać w tę grę lecz obejrzałem całą serię na YouTube i powiem Ci, że też przy tej grze spędzisz sporo czasu także nie zwlekaj tylko kupuj😁 Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted May 27, 2022 Administrator Share Posted May 27, 2022 @Andrzej Wiedzmina nigdy nie zacząłem ale z Outer Worlds to będzie jakieś 30 godzinek gry a Breakpoint robię obecnie i jestem gdzieś na 40 godzinie gry. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz Posted May 27, 2022 Share Posted May 27, 2022 Ja na przykład zakochałem się w Tomb Rider , może nie jest to typowy otwarty świat ale naprawde wciąga. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP CzarekDS2 Posted June 2, 2022 VIP Share Posted June 2, 2022 To może bardziej otwarty świat jak FarCry ? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted June 6, 2022 Administrator Share Posted June 6, 2022 Nigdy jakoś nie zacząłem Fry Cry ale słyszałem ze fajna gra. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Posted June 7, 2022 Author Share Posted June 7, 2022 Hej wszystkim, a więc zacząłem od Wiedźmina i Outer Worlds. Dwie całkiem inne gry ale super się gra na zmianę. Dzięki. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.