Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply
  • Junior Admin

Trochę późno zaczynasz przygodę z RPG, ale jak to się mówi- lepiej późno niż wcale 

Tak więc na początek Wiedźmin 3 (gra powstała kilka lat temu, ale nadal jest bardzo popularna wśród graczy).

Assasin's Creed  - Polecam tak naprawdę każdą część lecz to już od ciebie zależy jaką kupisz. Mogę Ci tylko powiedzieć, że lepiej kupić starsze części i dojść do najnowszej gdyż z każdą częścią gra jest bardziej rozbudowana, a jak zaczniesz od najnowszej i będziesz schodził w dół to już inaczej będzie się grało.

Nie chcę się za dużo rozpisywać i dam szansę innym na wypowiedzenie się na temat innych gier. Możesz też sam poszukać na YouTube lub w przeglądarce, wpisując odpowiednie hasło.

• Junior Admin
2 godziny temu, Andrzej napisał:

Wiedźmina znalazłem na przecenie więc napewno go zacznę. Tak samo The Outer Worlds bo wygląda fajnie w opisach. Tak na marginesie, jak długie są te gry, wliczając Breakpoint? 

Jeżeli planujesz przejść Wiedzmina na 100% to trochę Ci to zajmie. Ja do tej pory nie skończyłem, a to dlatego ponieważ jestem zbyt leniwy😅, ale w wakacje zamierzam skończyć te grę.

Co do Breakpoint'a to chyba nie miałem okazji grać w tę grę lecz obejrzałem całą serię na YouTube i powiem Ci, że też przy tej grze spędzisz sporo czasu także nie zwlekaj tylko kupuj😁

• Administrator

@Andrzej Wiedzmina nigdy nie zacząłem ale z Outer Worlds to będzie jakieś 30 godzinek gry a Breakpoint robię obecnie i jestem gdzieś na 40 godzinie gry.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...