Kacyk12 Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Nie wiem czy coś robię nie tak i wiem że zaraz powiecie że fifę powinienem grać na konsoli a nie na PC. No ale jest jak jest i mam mały problem. A mianowicie ściągnąłem fife 22 na PC z game pasa, mam też EA apke na kompie a FIFA sie nie chce uruchomić? Jakieś pomysły, dodam że już odinstalowałem i zainstalowałem ponownie. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
snajper91 Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Słuchaj kolego, a się zalogowałeś na EA konto na kompie. Bo to że masz grę i klikasz na nią i ci nie odpala to właśnie jest wina tego. Mała rzecz a jednak.heh Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin Niesberk Posted July 20, 2022 Junior Admin Share Posted July 20, 2022 Cześć Jeśli tworzysz temat mógłbyś dodać jakiś zrzut ekranu, jeśli wyskoczy wiadomość z problemem lub po prostu lepiej go opisać, dzięki czemu inni będą mogli Ci szybciej pomóc i nie będziesz musiał dłużej czekać na odpowiedź. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacyk12 Posted July 20, 2022 Author Share Posted July 20, 2022 Wiem @Niesberkツ ale nic nie pokazywało, po prostu wyrzucało z gry i nie mogłem jej włączyć. Ale jak się okazało nie byłem zalogowany na koncie EA a wyglada na to że to nie ma nic wspólnego z kontem Xbox.@snajper91 dzięki.@Niebieska windows 11 ale już jest dobrze. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted July 21, 2022 Administrator Share Posted July 21, 2022 Jak by nie było to liczy się ze problem rozwiązany i możesz grać. Miłego pykanka Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.