Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

• Junior Admin

The vacations are unfortunately over, so it's time to get back to the questions.

Question 1. Tell us how you spent your vacation.

---------------

Question 2. On a scale of 1 - 10 how would you rate the time you spent on vacation.

PicsArt_09-13-02_59_33.thumb.jpg.6c653bdfa181f3e63f440f1376138e71.jpg

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply
  • Administrator

U mnie mogę powiedzieć ze jakieś 9 na 10, tylko dlatego ze na wakacje nigdzie w ciepłe kraje nie wyjechaliśmy ale ogółem było ok, żniwa super kilka dni razem jako mała przerwa. Cieszę się ze u was tez ok było z wakacjami no oprócz @Niebieska lol 😜

Wakacje były naprawdę spoko, nawet udało mi się rodzinkę w na wybrzeżu odwiedzić promem ze Szwecji. A później do mnie kuzyni wskoczyli. Ogólnie to 8/10 bo fajnie by było w ogóle nie pracować w wakacje ale niestety za coś trzeba żyć. 

• Junior Admin

W moim przypadku pierwszy miesiąc wakacji był leniwy, że tak to ujmę. Czyli oglądanie do późnych godzin i wstawanie w południe. Dopiero w sierpniu pojechałem na działkę i na niej nocowałem pod namiotem. Dużo się działo. Przebudowa magazynu na narzędzia itp. zakup nowego basenu, koszenie trawnika i trochę cięcia drewna, żeby mieć z czego budować. Oceniłbym te wakacje 8/10, gdyż pogoda była masakryczna. W nocy ciężko zasnąć, a rano budzisz się cały mokry.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...