Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

Hej, jako mniejszość na Xboxie gram na monitorze. I aktualnie jestem w trakcie odkładania na nowy. I tu moje pytanie. Czy ktoś z was poleca jakiś konkretny model który wykorzysta potęciał tej konsoli. Cenowo tak do 3000pln

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply
  • Administrator

Hej @xbox_vibes.wiki , po

pierwsze nie szukałbym drogich monitorów z 4K bo konsola oczywiście uzyska ten efekt ale bardzo żadko- nie ma sensu też przepłacać. Polecam dwa, według mnie najlepsze monitory z 122Hz  i oczywiście jeden który jest droższy ale w 4K i jak dla mnie najlepszym monitorem do gamingu. 
A wiec zaczynamy od dwóch które są naprawdę dobre 

Hide?Collapse Text

Samsung Odyssey G7-u nas w UK za £450 można wyrwać wiec pewnie w Polsce podobnie. Jak dla mnie to najlepszy monitor dla series X jak nie obchodzi ciebie za bardzo 4K

BenQ Mobiuz EX2710- koszt u nas to £170 czuli jakieś 1000 zł jest to dobry monitor dla mniejszej kieszeni. 

A teraz coś co polecam z całej siły i wydaje mi się że uda wyrwać ci się go  do 3000pln 

Philips Momentum 279M1RV- jak dla mnie najlepszy z najlepszych!!

61950320-9959-4610-BEA2-BB38484830E1.webp

Stawiałbym na Samsunga.144hz napewno ci wystarczą a nie ma co przepłacać jak nie grasz profesjonalnie. 
Pytanko@xbox_vibes.wiki , czemu na tv nie grasz? 

On 16/10/2022 at 16:18, edjazoli25 said:

Samsung Odyssey G7-u nas w UK za £450 można wyrwać wiec pewnie w Polsce podobnie. Jak dla mnie to najlepszy monitor dla series X jak nie obchodzi ciebie za bardzo 4K

It’s a very good monitor, I’m using it for my pc and sometimes for Xbox games. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...