Hubcio Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 (edited) Witam. Myślę o tym aby przedmuchać z kurzu moją konsole XSX tylko dlatego że w lato się kurzyło i mieszkam na wsi. Pytanie jest takie, czy zdjęcie panelu wiąże się z utrata gwarancji? Kiedyś ktoś tam coś mówił że niby nie ale sam nie wiem na co się zdecydować. Dzięki za każdą podpowiedź. Edited November 2, 2022 by Hubcio Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish edjazoli25 1 Hubcio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Solution edjazoli25 Posted November 2, 2022 Administrator Solution Share Posted November 2, 2022 Skoro to Xbox series X to nie ma jeszcze roku wiec nie widzę sensu aby ją otwierać i czyścić. Poczekaj aż gwarancja ci się skończy i wtedy będziesz mógł kombinować. Jeżeli naprawdę nie możesz odpuścić to wystarczy lekko przedmuchać ją poprzez otwory ale tego też bym nie polecał bo kurz może osiąść w jednym miejscu i tam właśnie może się później przegrzewać itp. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Hubcio 1 edjazoli25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubcio Posted November 2, 2022 Author Share Posted November 2, 2022 (edited) Ok rozumiem i faktycznie mam ją dopiero jakieś 7 miesięcy. Ale wiesz ziomki mówi abym czyścił. Ja się nie znam a oni mają konsole dłużej niż ja. A się zapytam jeszcze, w jakiej pozycji trzymasz swoją konsolę? Edited November 2, 2022 by Hubcio Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish edjazoli25 1 Hubcio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted November 3, 2022 Administrator Share Posted November 3, 2022 @Hubcio ja swoją konsole trzymam położona na boku-poziomo, nie na stojąco jak pokazują na necie. Wydaje mi się że jest lepszy przepływ powietrza bo jak stoi to dół jest cały zablokowany. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Hubcio 1 edjazoli25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubcio Posted November 3, 2022 Author Share Posted November 3, 2022 @edjazoli25 no teraz widzę że to ma sens, położyć na boku to powietrze przelatuje płynnie a jak masz postawionego to ten kurz wlatuje z góry. Zmieniam położenie swojego również, dobry patencik. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish edjazoli25 1 Hubcio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin Niesberk Posted November 4, 2022 Junior Admin Share Posted November 4, 2022 Jak Ci upłynie czas gwarancji to od razu polecam otworzyć, wyczyścić oraz zmienić pastę termoprzewodzącą, bo ja po 2 - 3 latach użytkownia xbox'a zapomniałem zmienić a po otworzeniu konsoli tej pasty praktycznie nie było + trochę się rozlała poza swój obszar😅 Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish edjazoli25 1 Niesberk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts