Monia99 Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 Cześć wam i odrazu przepraszam bo wiem że to forum xboxa ale szukam laptopa na studia. Cena jaką mogę wyłożyć to 4500 zł. Nie jestem jakimś tam znawcą wiec szukam czegoś prostego, nieskomplikowanego w obsłudze, i aby działał dobrze przynajmniej przez następne 4 lata. Jeżeli coś znacie dobrego to prosiłabym o przynajmniej 3 modele do porównania( jeśli oczywiście macie czas) Z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich z forum. Monia Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish PanSieczka9 1 Monia99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monia99 Posted November 4, 2022 Author Share Posted November 4, 2022 Prawdopodobnie tak, będzie do grania sporadycznie na wykładach😉. Podoba mi się numer 2 a ty co sądzisz @Niebieska , który byś ty wybrała? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish PanSieczka9 1 Monia99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanSieczka9 Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 Przejrzałem listę i odrazu numer dwa rzucił mi się w oczy. Fajny, przyjazny laptop z super parametrami a i do grania się nada. @Niebieska dobra robota a ty @Monia99 nie zastanawiaj się tylko kupuj. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Monia99 1 PanSieczka9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monia99 Posted November 8, 2022 Author Share Posted November 8, 2022 Hejka, no i wybrałam ten drugi co @Niebieska mi doradzała. Dzięki śliczne za pomoc. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts