Stauffen Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Witam , mam problem z Call Of Duty MW . A mianowicie gdy włączam grę i chce zacząć grać wywala mnie za każdym razem do Menu głównego gry. Już 2 razy odinstalowałem i instalowałem grę i cały czas jest ten sam problem. Jakieś pomysły ?za nami gra wyląduje na ścianie Pozdrawiam serdecznie Damian Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Hubcio, Andrzej and edjazoli25 1 2 Stauffen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Zgaduje że wszystkie updaty zrobione i zainstalowane? Wejdź w szybkie wznawianie gier i usuń ją. Spróbuj ponownie uruchomić i daj znać? Grasz z płyty? Chodzi o kampanię czy coop?? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Stauffen, edjazoli25 and Hubcio 1 1 1 Andrzej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubcio Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Jak mówi że rozwali o ścianę to pewnie pudełkowa. Głupie pytanie, ale masz Cd cały czas w konsoli włożony jak grasz? Wiesz, warto się upewnić. Jak wcześniej pisał @Andrzej wyczyść szybkie wznawianie gier a powinno działać. Czasami się tak dzieje jak net jest słaby albo brak. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Stauffen and edjazoli25 1 1 Hubcio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stauffen Posted January 2, 2023 Author Share Posted January 2, 2023 Nic nie pomogło zrobiłem jak napisałeś @ Andrzej . Tak mam na płycie grę i cały czas jest w konsoli Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish edjazoli25 and Hubcio 1 1 Stauffen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted January 2, 2023 Administrator Share Posted January 2, 2023 Hej, jaka to konsola i czy inne gry tez ci wywala do głównego menu? Pytam bo z Xbox One były takie problemy i była to wina konsoli. Zresetuj konsole ale wyczyść tez cache. Przytrzymaj przycisk Xbox na konsoli przez około 10-15s aż się wyłączy. Odlać od prądu i przytrzymaj ten sam przycisk przez następne 20s aż pamięć podręczna ci się wyczyści. Podłącz kabel, włącz konsole i daj znać. Czy jest to używana gra? Dysk nie jest porysowany? i ile masz pamięci na konsoli(zazwyczaj radzę aby było jakieś 10-15Gb wolnego.) Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Stauffen 1 edjazoli25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stauffen Posted January 2, 2023 Author Share Posted January 2, 2023 @ edjazoli25 tak to Xbox one s, gra jest nowa mam jeszcze 500GB wolnego . Zaraz będę działał Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish edjazoli25 1 Stauffen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted January 2, 2023 Administrator Share Posted January 2, 2023 Ok, czyli powinno być ok, czasami pamięć podręczna jest problemem..dwa pytania Inne gry działają normalnie? Czy od początku tak jest czy normalnie mogłeś grać w CoDa i po pewnym czasie tak się stało? A i Jeszcze jedno, masz wykupiony abonament, jak tak to jaki? Sorki ale jest dużo rzeczy a ten problem przewija się w necie od dłuższego czasu. Jeszcze jeden może być problem, jeżeli masz konsole podłączona do neta po kablu do neta to odłącz odczekaj minutę i podłącz jeszcze raz. Jak to nie działa to spróbuj odpalić inna grę ale tak aby zacząć grać, wyjdź z niej i załącz CoDa. wiem wiem dużo tego ale musimy coś zacząć wyeliminowywać. Pozdrawiam Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Stauffen 1 edjazoli25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stauffen Posted January 2, 2023 Author Share Posted January 2, 2023 @ edjazoli25 a więc : tylko nie działa mi Call Of Duty, reszta moich gier działa normalnie! Co do Xbox Live to nie mam bo podobno nie potrzebny , przynajmniej było tak do tej pory . Neta mam po Wi-Fi i też działa normalnie bo mam ok120mbps więc całkiem spoko . Próbowałem też z innymi grami zaczynać grać i włączyć CODA i nic nie pomaga ! Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish edjazoli25 1 Stauffen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Hmmmm…. 23 minutes ago, Stauffen said: Co do Xbox Live to nie mam bo podobno nie potrzebny , przynajmniej było tak do tej pory . I tu może być problem bo właśnie ludzie którzy się skarżyli na to nie mieli żadnego z planu. Może spróbuj na miesiąc jeden wykupić i zobaczymy co i jak, bo jak dla mnie to brak planu może być problemem. Teraz widzę dlaczego @ edjazoli25 o plan się pyta. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish edjazoli25 and Stauffen 1 1 Xboxziomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted January 2, 2023 Administrator Share Posted January 2, 2023 @Xboxziomek niekoniecznie ale być może to jest problem. Normalnie aby grać kampanie nie trzeba mieć Live. @Stauffen jeszcze jedno możesz sprawdzić. Wejdź w ustawienia>Główne> Ustawienia Sieci i tam powinien być Tryb Konsoli>przełącz na offline. Ja mam wszystko po angielsku wiec tłumaczenie jest takie na szybkiego. Ale faktycznie aby sprawdzić Live, wykup najtańszego Golda na miesiąc i zobaczymy. Jeżeli to nie pomoże to już sam nie wiem. Napewno będę szperał coś online i dodawał pomysły ale zostaje jeszcze reset kompletny konsoli??ale wtedy musisz zrobić kopie zapasowe itp. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Stauffen 1 edjazoli25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts