VIP Solution CzarekDS2 Posted January 11, 2023 VIP Solution Share Posted January 11, 2023 Witam. Podłączyłem klawiaturę G-LAB Combo KRYPTON pod konsolę, klawiatura się świeci ale nic poza tym się nie dzieje. Czy orientuje się ktoś może czy ona w ogóle będzie działać na Xbox one X? Dzięki za każdą podpowiedź. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish GamerZiomo and edjazoli25 2 CzarekDS2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XF I WIKI I Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 2 godziny temu, CzarekDS2 napisał: Witam. Podłączyłem klawiaturę G-LAB Combo KRYPTON pod konsolę, klawiatura się świeci ale nic poza tym się nie dzieje. Czy orientuje się ktoś może czy ona w ogóle będzie działać na Xbox one X? Dzięki za każdą podpowiedź. @ CzarekDS2 Kiedyś miałam podobnie z klawiaturą, problem bym taki że żeby ona działa potrzebne były sterowniki. Niestety nie ogarnęłam tego czy da radę to jakoś załatwić na Xboxie. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish GamerZiomo and edjazoli25 2 XF I WIKI I Link to comment Share on other sites More sharing options...
GamerZiomo Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Siemeczka, jak masz podłączone jakieś urządzenia do konsoli typu dysk lub pada po kablu to odłącz, zwłaszcza pada i teraz zobacz czy działa. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish edjazoli25 1 GamerZiomo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts