Guest Daniel Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Hejka wszystkim. Rodzice zrobili mi niespodziankę i kupili mi nowego xboxa series S, tego białego. Teraz pytanie, jak można na nim grać w gry te z dysków? Nie mogę nigdzie znaleść wejścia na płyty? Czy muszę kupić jakąś przystawkę na płyty, no wiecie taki zewnętrzny czytnik płyt? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Guest Daniel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted January 17, 2023 Administrator Share Posted January 17, 2023 A więc konsola serie S jest tylko dla gier cyfrowych, nie zagrasz na niej z płyt. Sorki ale taka jest prawda. Nie ma żadnej przystawki czy napewno zewnetrznego z czytnikiem. Coś tam Xbox wspomniał o wypuszczeniu dodatkowego czytnika ale jak narazie cisza. Masz dwie opcje, wymienić konsolę na series X (będzie dopłata) albo zostać z grami cyfrowymi. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Katofel12 1 edjazoli25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katofel12 Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Facet, oddawaj jak najprędzej tego xboxa i zamieniaj na series X. A rodzicą powiedz że następnym razem niespodzianka niespodzianką ale niech się z tobą trochę no wiesz skonsultują. Heh Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Katofel12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub4sz Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Zapomnij ja się tak właśnie sfrajerowałem i tak mi już zostało. Nie jest źle ale mało pamięci i brak napędu trochę limituje tą konsolę. No ale szczerze aż tak nie grywam często jak kiedyś. Wiem jedno, zmiana się szykuje jak oszczędzę więcej. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Kub4sz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snajper91 Posted January 21, 2023 Share Posted January 21, 2023 Dokładnie, dużo osób tak myślało i zostali z konsolą bez możliwości gadania z pyty. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish snajper91 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts