wacek Posted January 21, 2023 Share Posted January 21, 2023 Cześć, wiem że to forum dla graczy ale że posiadam konsole xboxa to myślę że jest ok. Również komputer będzie przeznaczony do grania. A więc mam dwa zestawy i nie wiem który wybrać. Obydwa w tym samym przedziale cenowym więc patrzę tylko na wydajność. A i jeszcze nie mam zupełnego pojęcia jakiej marki i mocy zasilacz do tego. Zestaw nr 1 Ukryta treść AMD Ryzen 7 7700X ASUS TUF Gaming X670-Plus WiFi 20GB ADM RADEON RX 7900XT 32GB Corsair VENGEANCE 5200Mhz RAM 1TB Samsung 990 PRO M.2 SSD Win 11 Home Zestaw nr 2 Ukryta treść INTEL CORE i7-13700KF ASUS ROG STRIX Z690-F Gaming WiFi 12GB NVIDIA GEOFORCE RTX 4070Ti 32GB Corsair DOMINATOR PLATINUM 5600Mhz RAM 2TB Samsung 990 PRO M.2 SSD Win 11 Home Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted January 21, 2023 Administrator Share Posted January 21, 2023 Zostawiam ten temat dla @Niebieska , jak dla mnie drugi zestaw lepszy. 1 hour ago, wacek said: A i jeszcze nie mam zupełnego pojęcia jakiej marki i mocy zasilacz do tego. @Niebieska chyba chce wiedzieć jaki zasilacz do tego dobrać bo wygląda na składka. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacek Posted January 22, 2023 Author Share Posted January 22, 2023 @Niebieska no wiem i tak to składak. Mi też podchodzi ten drugi zestaw, tylko właśnie nie wiem jaki zasilacz, jaka moc o jakiej firmy. Polecicie coś? Cena nie jest problemem odrazu dodaje. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted January 23, 2023 Administrator Share Posted January 23, 2023 Chyba bym wybrał ostatni model, cenowo ok a i parametry super. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish wacek 1 edjazoli25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacek Posted January 23, 2023 Author Share Posted January 23, 2023 Wybrałem drugi, dużo mocy 1000W aż w szoku byłem bo ja patrzyłem na 750 hehe. Dzięki za pomoc. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish edjazoli25 1 wacek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts