Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

Witam.
A więc kupiłem ostatnio płytę  z CoD MW 2019. Po instalacji kampanii i trybu wieloosobowego nie mam języka polskiego, nawet jako napisy??

Co mam to język francuski i angielski w ustawieniach gry? Jest jakiś sposób aby mieć chociaż polskie napisy? 

Edited by PanSieczka9
https://xbox-vibes.com/topic/2633-brak-polskiego-jezyka-w-cod-mw-2019/

Dziwne?? Napewno jak kupowałeś  w Polsce to musi być. Nie szukaj w konsoli tylko w grze. A i zobacz dla pewności czy masz Polskę ustawiona na rejon w konsoli. 

• Administrator

Bardzo dziwne, idź do sklepu i się wypytaj bo często mają jakieś a zagranicznej dystrybucji aby na cenie przyciąć. w 100% CoD jest w polskiej wersji językowej

Nierozumiem, przecież kupowałem w polskim sklepie u siebie w mieście. Czyli musi być po polsku. Dzisiaj zajdę i normalnie zrobię tam awanturę. Normalnie masakra. 

• Solution

Ta gra jest na 100% w polskiej wersji językowej tylko musi być z polskiej dystrybucji. Pewnie sklep nawet o tym nie wiedział. Posiadasz pewnie wersję z zagranicznej dystrybucji i dlatego nie masz języka polskiego, sklep musiał gdzieś taniej w hurtowni wyrwać. Idź do sklepu i żądaj nową grę albo zwrot pieniędzy i zakup gdzieś w większej sieci. Te mniejsze sklepiki tak mają.