Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

Cześć, szukam słuchawek bezprzewodowych do Xbox Series. Mieszkam w Polsce, ale mogę kupić z zagranicznej strony. Zależy mi na tym, aby sluchawki łączyły się również z telefonem przez bluetooth. Mile widziany dobry komfort użytkowania i dobry dźwięk. Cena do 1500 zł. 

I am looking for wireless headphonenfot Xbox Series. I live in Poland but I can buy headphone from foreign website. I need headphone that also will connect to my phone via Bluetooth. I like comfortable headphones with good sound quality. Price up to 350 EUR.

Hi @Raddoski I can recommend Xbox wireless headset for Xbox series x.  Xbox making more and more difficult for third party products to be compatible with new series X/S and Xbox headset can easily connect with your mobile via Bluetooth as well.  I’m guessing you are looking for over head headphone?? Price wise it’s around £100 so you will save a lots. 

Hi, I spoke with 2-3 people and they have told me that over couple of hours those headphones are not comfortable to use due to pressure on the head...

• Administrator

@Raddoski witam na forum i dzięki za rejestracje. Jak rozumiem szukasz  headsetu więc powiem tak. Sam używam Xboxa bezprzewodowe i jak dla mnie są naprawdę super. Nie za ciężkie jak i nie za bardzo „obcisłe” na głowie. Sam potrafię spędzić z 6-8 godzin na graniu nie nie są jakoś męczące. Jeżeli jednak nie za bardzo jesteś przekonany to polecam inne które też mam w komplecie. 
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Xbox Multi-System Gaming Headset

Są to jedne z najlepszych słuchawek dla series X/S jeżeli chodzi o inne marki a cenowo napewno się zmieścisz. U mnie w Uk możesz je wyrwać za £280 wiec w Polsce napewno będzie podobnie. 
Mam tutaj małe Review o Xbox wireless jeżeli jesteś ciekawy. 

@Raddoski po co przepłacać, 350Euro to więcej niż trzeba, za jakieś 750 złotych możesz kupić Słuchawki TURTLE BEACH Stealth 700 Gen 2 Max XB w Mediaexpert. Poczytaj sobie, jak dla mnie byłby to pierwszy wybór. Za resztę dodałbym jakieś akcesoria, może jakiś stojak na słuchawki i chusteczki do czyszczenia?