Kabel Posted June 28, 2023 Share Posted June 28, 2023 Słyszałem, że Starfield będzie cyfrowy. Myślę, że to jest trend, do którego zmierzamy w odniesieniu do przyszłości. Tak samo, napędy dysków mogą być dostępne jeszcze przez jakiś czas.Po drugie, jest kwestia kompatybilności wstecznej. Xbox chwali się kompatybilnością wsteczną do pierwszej generacji. Jeśli następna generacja Xboxa pojawi się bez napędu dyskowego, nie będzie już mogła tego twierdzić? Co o tym wszystkim sądzicie? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Daniel, edjazoli25 and wiktorek 3 Kabel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted June 28, 2023 Administrator Share Posted June 28, 2023 Wątpię aby wypuścili grę bez wersji pudełkowej. Z tego co mi wiadomo to tylko na PC będzie kod cyfrowy. Warto dodać ze kompatybilność wsteczna nie ma nic wspólnego z zapisem gry w wersji cyfrowej czy z dysku( w dysku masz tylko klucz który jest przypisany do gry- dysku, a nie do konta) Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish wiktorek and Daniel 2 edjazoli25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Powinno być dobrze. Myślę, że dyski będą istnieć dłużej niż myślisz. Mają bardzo duże grono fanów. Cyfrowy też jest ok... Robię jedno i drugie. Gry są po prostu zbyt duże, aby zmieścić się w całości na dysku 4K. Starfield też będzie potężny pewnie dlatego doszli do wniosku, że pominą wersję na dysku. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish wiktorek 1 Daniel Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktorek Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Potwierdzone, Starfield wychodzi w wersji pudełkowej na konsole a jedynie na pcecie będzie cyfrowa. I to prawda co napisał @Daniel wcześniej, dysk zawiera jedynie kod uaktywniający pobranie gry na konsoli i jej uruchomienie. Na dysku nie masz gry jako samej gry. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts