Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

Hejka.

Mam takie pytanko.

Zawsze ciekawiła mnie gra Cyberpunk 2077 ale jakoś nie miałem czasu i za dużo kasy aby ja kupić. Jako że teraz jest na wyprzedażach i kosztuje mało to czy jest w ogóle sens grać w nią po tylu latach od premiery? 

@PanSieczka9 podobno nie wiem ile w tym prawdy ale gra miala lub dostala sporego update. I zostala naprawiona. Mysle ze jeśli nie grałeś warto. Trochę pogadałam i fajnie się grało 

• Administrator

@XF I WIKI I ma racje, weszla nowa aktualizacja i gra w 100% jest grywalna. Jak nie grałeś to napewno warto spróbować a nie będziesz żałował.

Jak najbardziej gra godna polecenia, zero bugów no i cała ta historia w przyszłości to naprawdę super składanka. Myślę że gra jeszcze bedzię popularna przez jakies koleją dekadę.

• 3 weeks later...
  • Junior Admin
  • Solution

Wiele gier jest przestarzałych, ale to nie znaczy, że są gorsze od tych, które zostały niedawno wydane. Na przykład Wiedźmin 3: Dziki Gon, którego premiera odbyła się 18 maja 2015 roku. Minie jeszcze trochę i dekada, a ludzie nadal będą w nią grać. Czasami lepiej zagrać w takie gry jakiś czas po premierze, bo wiadomo, że naprawiono wiele błędów do tego czasu, które mogły irytować gracza.