PanSieczka9 Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 Pytanie trochę z innej beczki. Mamy Skodę i trzeba wymienić olej silnikowy i klocki hamulcowe z przodu. Ja skomplikowany jest to zabieg i czy zwykły laik jak ja może sobie z tym poradzić? Nie chcę płacił kupy kasy za coś co mogę zrobić sam. Z góry dziękuje Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Xboxziomek and Janusz 2 PanSieczka9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janusz Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Poszukaj na YT, ogółem to powiem tak, wymieniałem olej i klocki ze staruszkiem swoim i zajęło to nam jakieś 4 godzinki. Trzeba dodać że kilka piwek poszło i się nie spieszyliśmy. Tak więc myślę że w dwie się ogarniesz. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Xboxziomek 1 Janusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted October 14, 2023 Administrator Share Posted October 14, 2023 Zawsze wymieniam to sam w swoich samochodach i nie mam z tym żadnego problemu. najważniejsza rzecz to abyś miał narzędzia do tego i na początek dużo czasu. Po wymianie pierwszego klocka pójdzie ci jak z górki. Jak chcesz to mogę ci podesłać krok po kroku jak to zrobić ale czasami musisz improwizować....Powodzenia. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Xboxziomek 1 edjazoli25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution Janusz Posted October 15, 2023 Solution Share Posted October 15, 2023 Łatwa sprawa kolego. Tylko jak @edjazoli25 wspomniał, napewno kilka godzinek ci to zajmie i potrzebujesz narzędzia. Zerknij tutaj jak wymienić klocki, zgaduje że to Fabia? A tutaj łap wymianę oleju Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Xboxziomek 1 Janusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted October 28, 2023 Share Posted October 28, 2023 No kolego, pochwalisz się jak ci poszło? Dałeś radę czy nie? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts