Krysto Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Hejka jestem Krysto. Pochodzę z małej miejscowości pod Lublinem . Lubie wszystko i interesuje się wszystkim . Mam Xbox x od dwóch miesięcy, wcześniej grałem głównie na PC ale konsola wydaje mi się lepsza jak teraz patrzę. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted November 13, 2020 Administrator Share Posted November 13, 2020 Witamy @Krysto na xForum, widzę ze posty napisane i nawet pol dodałeś co mi się podoba ze czytasz treść i banner działa. Niedługo powstawanie sekcja FAQ dla pomocy a teraz jak coś nie wiesz to smialo się pytaj w ogólnym. Dzieki i witamy @edjazoli25 Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
xModerator Grano22 Posted November 15, 2020 xModerator Share Posted November 15, 2020 On 13/11/2020 at 13:08, Krysto said: Hejka jestem Krysto. Pochodzę z małej miejscowości pod Lublinem . Lubie wszystko i interesuje się wszystkim . Mam Xbox x od dwóch miesięcy, wcześniej grałem głównie na PC ale konsola wydaje mi się lepsza jak teraz patrzę. Miło cię powitać Krysto na forum! Mamy nadzieję że ci się spodoba 🙂 . W razie co służymy pomocą odpowiedziami na tematy. Game on! Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Hejka @Krysto, fajny awatarem, czy to czasami nie z Destiny? pozatym cześć i fajnie ze coraz więcej ziomków tutaj jest. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.