Administrator edjazoli25 Posted November 19, 2020 Administrator Share Posted November 19, 2020 Od dłuższego czasu obserwuje profil @retro_swiryoraz ich social media a w szczególności YT kanał. Od samego początku byłem pod wrażeniem ze tak młodzi ludzi są zainteresowani retro technika i tworzą o nich „infowidy”, dlatego stwierdziłem ze zasłużyli na tego posta. Następna rzecz która jest mi bliska to to ze tworzą klipy z technologia która szczególnie jest mi bliska gdyż z nią dorastałem. Dzieciństwo lat 80 i 90 początki kodowania, gier, gamingow. Dajcie nam znać jak powstał ten projekt, jak się poznaliście, ile macie lat itp??? Polecam Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish retro_swiry and Marnik 2 edjazoli25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
retro_swiry Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Dziekujemy za takie miłe slowa. Znamy się juz od 8 lat. Maciek (DJ MAK) i Wiktor (VeneS) mają po 14 lat a Wojtek (WRK) 13 lat. Poznaliśmy się w pierwszej klasie podstawówki. Projekt powstawal dośc długo. Najpierw były plany o wydaniu retro konsoli "własnej" roboty ale niestety nie wypalił ten pomysl. Pomyślelismy że załozymy redakcje na Youtube. I ten pomysł jak widać doszedł do skutku. Uwielbiamy gry oraz retro technologie. w "redakcji" mamy ponad 8 konsol co jest dosć dużą liczbą. Pozdrawiamy Ekipa Retro Świrów 🙂 Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish edjazoli25 and Marnik 2 retro_swiry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts