Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

• Administrator

Na początku naszych jakże chaotycznych kroków na xForum, poznałem gracza dzieki któremu dostałem kopa na kontynuacje i dużo przemyśleń(nawet o tym nie wiedział az do teraz)śledziłem go i dalej to robię na Twitterze -https://mobile.twitter.com/vegtom1

F084C675-FA4C-4D09-ABC7-C489F8FD903A.jpeg

W pewnym momencie pojawiła się informacja ze Vegtom zbiera na nowy gamingowy PC, po zobaczeniu na czym gra i słoika (pustego) odrazu postanowiłem się dołożyć i wysłałem dotacje. Czasami jest nam wszytakim trudno  w życiu ale niesłyszący gamer? Poprostu mnie ruszyło!!!Ile razy wy gracie słuchając Spotify i muzy która was nakręca, słuchacie dialogu czy grając w StarWars delektujecie się wszystkim tak znana ścieżka muzyczna...????

Vegtom, co tam u ciebie? dołącz jesteśmy tu aby się wspierać.

20 godzin temu, edjazoli25 napisał:

Na początku naszych jakże chaotycznych kroków na xForum, poznałem gracza dzieki któremu dostałem kopa na kontynuacje i dużo przemyśleń(nawet o tym nie wiedział az do teraz)śledziłem go i dalej to robię na Twitterze -https://mobile.twitter.com/vegtom1F084C675-FA4C-4D09-ABC7-C489F8FD903A.jpeg

W pewnym momencie pojawiła się informacja ze Vegtom zbiera na nowy gamingowy PC, po zobaczeniu na czym gra i słoika (pustego) odrazu postanowiłem się dołożyć i wysłałem dotacje. Czasami jest nam wszytakim trudno  w życiu ale niesłyszący gamer? Poprostu mnie ruszyło!!!Ile razy wy gracie słuchając Spotify i muzy która was nakręca, słuchacie dialogu czy grając w StarWars delektujecie się wszystkim tak znana ścieżka muzyczna...????

Vegtom, co tam u ciebie? dołącz jesteśmy tu aby się wspierać.

witam i dzięki za wsparcie  !!!