Administrator edjazoli25 Posted November 28, 2020 Administrator Share Posted November 28, 2020 Hi everyone, Firstly, Id like to say big "Welcome" to our new, recent members. As you can see we changed our look and in this same time we put few changes regarding forum itself. Thanks to @Aethes you can now enjoy this awesome look...Thank you so much my for help and ideas!! As well @Grano22 gave me few ideas...so....here we go.... *I've aded copy/past, code, undo/redo to edit bar *we are working on new time/date button going next to light/dark switch *Thanks to new post by @NiesberkPLツ I'decided to modify "Game"section. Removed 'Fortnite" & "Other" and put in place "Show Off"- show of you new games, and "Games Talk"- general talk about gams . "Fortnite" posts merged with "Action&Shooting"section. * In forums Matter we have new section "Question without Registration" and FAQ- the we are still working on it- probably will take me another few weeks-100% months. Thank you for your help and to be with Us. @edjazoli25 Cześć wszystkim, Po pierwsze, chciałbym bardzo serdecznie powitać naszych nowych członków. Jak widać zmieniliśmy wygląd i w tym samym czasie wprowadziliśmy kilka zmian dotyczących samego forum. Dzięki @Aethes możesz teraz cieszyć się tym niesamowitym wyglądem ... Dziękuję bardzo za pomoc i pomysły !! Również @Grano22 dał mi kilka pomysłów ... więc ... zaczynamy .... * Dodałem kopiuj / przeszłość, kod, cofnij / ponów, aby edytować pasek * pracujemy nad nowym przyciskiem czasu / daty obok przełącznika jasno / ciemno * Poprzez temat dodany przez @NiesberkPLツ , zmodyfikowałem sekcję „Gry” i usunąłem „Fortnite” i „Inne”, umieściłem w ich miejsce „Pochwal się” - pochwal sie nowymi grami oraz „Gry-Rozmowy” - ogólne ogolne rozmowy o grach. Wpisy z „Fortnite” został połączony z sekcją „Akcja i Strzelanki”. * Na"Sprawy Forum" mamy nową sekcję "Pytanie bez rejestracji" oraz FAQ - nadal nad tym pracujemy - prawdopodobnie zajmie mi to jeszcze kilka tygodni - 100% miesięcy. Dzieki wszystkim za pomoc o bycie z nami. @edjazoli25 Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Thamas, Niesberk , XF I WIKI I and 1 other 2 1 1 edjazoli25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts