XF I WIKI I Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Cześć wszytskim pytanko czy ktoś z was też być może ma świra na punkcie Avengersów? 😅 Może ktoś z was ograł tytuł lub ma zamiar? Kupiłam na promocji z okazji blackweek za niespełna 180pln (-50%). Ciekawi mnie jakie są innych graczy odczucia. 🎮✌ Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysto Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 Ja mam Marvel Avengers i musze powiedzieć ze naprawdę fajnie i płynnie sie gra, jakbym był w kinie na seansie. Mi sie bardzo podoba i grafika i ogólne poruszanie sie awatarem, nieraz obsługa w innych gra jest skomplikowana a ty jest naprawdę super. Cene tez super wyrwałas, jestem ciekaw gdzie? Jak dla mnie to będziesz miała fun na długie zimowe noce. Minus, nie maja podziału ekranu jak chcesz z dziewczyna pograć albo kumplem..Milego grania! Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
XF I WIKI I Posted November 29, 2020 Author Share Posted November 29, 2020 @Krystocene dorwałam taką na xboxie czekałam na jakąś promocję i się doczekałam deluxe wersje za połowę. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.