Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply
  • Administrator

Powiem szczerze ze pierwsza gra jaka załączam na xboxie po długim dniu jest Fortnite, i czasami po aktualizacji myśle ze to nie to i zaczynam coś innego -tym razem jest naprawdę super odsłona. Masz dużo nowej broni oraz możesz wymieniać złoto na inne wartościowe rzeczy, brać zlecenia na kille albo dobrać napotkanego wędrowca do swojej ekipy.Broń zdobywasz jak zawsze a głównego sejfu nie ma,jest kilka rozrzuconych po mapie i jedyne co możesz zrobić to grać, grać i eksplorować. A i pamiętaj burza nie daje za dużo czasu......

Lubię bardzo nowy sezon, zwłaszcza ze goście z Halo

wpadli również. Wiem ze dużo osób nie przepada za Fortnite ale jak dla mnie jest bomba. Sejfy są rozrzucone jak zwykle ale bardziej to są we extra skrzynie a i przeleć przez jądra, dostaniesz 50 osłony.

Nieraz gram w Fortnite powiem wam szczerze, i w nowym sezonie zauważyłem jadro(50% osłony), kilka fajnych broni(snajperka co ma 6 strzałów) i jak stoisz bez ruchu na piasku to sie chowasz. Fajne rzeczy ale mnie denerwuje jednak jak odrazu widać jak ktoś gra z PC. Powinni może zrobić ze pc, konsole graja w osobnych rurach jak sie zbiera ekipa 100.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...