Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Ustawienia mikro i profile w Logitech G Pro X lightspeed.✓

Recommended Posts

Cześć,

Kupiłem wczoraj słuchawki logitech g pro x lightspeed wszystko smiga itd, ale mam problem z ustawieniem mikrofonu blue voice, ludzie narzekają ze jakbym siedział w puszce itd, chciałem pobrać ustawienia innych ludzi z Logitech G hub, pobiera sie normalnie pisze ze bedzie to widoczne w niestandardowych ustawieniach Blue Voice, ale ich nie ma pobierałem już dziesiątki razy jakby nic się nie zapisywało, nie mam pojęcia jak to ogarnąć 

Bez tytułu.png

Bez tytułua.png

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply
  • Administrator

Hej @Kiper09 wygląd na to ze wszystko robisz poprawnie, pytanie zostaje jedno czy masz w zestawie karteUSB? Jest to kart do zapisywania profili właśnie tych ustawień wybranych użytkowników. Powinieneś ja mieć w zestawie i podłączyć do PC, xboxa i tam zapamiętani będą użytkownicy.

F591F804-6C52-4942-B636-A7FEE3C90C0A.jpeg

Cześć, tak to USB karta musi być podłączona do kompa. Mój kumpel ma podobne i ostatnio coś mówił ze jak instalujesz Hubg to musisz mieć tez zostawiony na kompie Logitech Gaming Software? Nie wiem co to ale powiedział ze musisz go mieć podczas  instalacji i będzie pytanie czy chcesz przeniesc profil, wtedy chyba może działać poprawnie. 
Mam nadziej ze pomogłem.

Dobra juz wiem o co chodzi, trzeba pobrac ustawienia tylko pod twoj model słuchawek nie mozna korzystać ze wszystkich modeli. Można zamknąc 

• Administrator

Hej, Sorki za opóźnienie, tak o to chodziło ale nie byłem pewien czy masz USB od początku, każda info się liczy.
Jak coś to wpadaj.Zamykam . 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...