Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Czy można zwrócić cyfrowa grę na xboxa?✓

Recommended Posts

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Cześć, można zgłosić żądanie zwrotu pieniędzy za grę do 14 dni od zakupu produktu. Należy pamiętać jednak, że nie gwarantuje to zwrotu kosztów. Tutaj masz to dokładnie opisane na oficjalnej stronie https://support.xbox.com/pl-PL/help/subscriptions-billing/buy-games-apps/refund-orders

• Administrator

Czesc, tak mozesz do 14 dni wystapic o zwrot pieniędzy za grę i oczywiście gra zostanie usunięta z twojego konta( także biblioteki).Już tak i ja robiłem ze kupiłem kilka gier i mogę powiedzieć w 100% ze jak oddasz grę w która praktycznie zagrałeś do godziny to nie ma problemu.

Jezeli przeszedłeś cała grę, albo bardzo duża ilość czasu spędziłeś grając to szanse są nikłe gdyż każda twoja gra ma swój unikalny kod i Microsoft szybko i łatwo może sprawdzić postępy w grze.

Duzo”cebulowych Januszy” tak starało się o oddanie pieniędzy.

Hejka, ja zwracałem dwa razy w sklepie i mieli małe problemy ze otwarta ale mój ojciec powiedział ze rozmawiał z przedstawicielem Xbox i odrazu oddali kasę, oczywiście gra nie jest już dostępna gdyż jakoś ja zablokowali( ale serio nie podobała mi się wiec nie ma żalu)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...