Guest Julka Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Hejka, czy można oddać cyfrowa grę którą się kupiło na xboxa? Myśle o zakupie kilku których nie ma za darmo i nie jestem pewna czy mi się spodobają😉. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marnik Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Cześć, można zgłosić żądanie zwrotu pieniędzy za grę do 14 dni od zakupu produktu. Należy pamiętać jednak, że nie gwarantuje to zwrotu kosztów. Tutaj masz to dokładnie opisane na oficjalnej stronie https://support.xbox.com/pl-PL/help/subscriptions-billing/buy-games-apps/refund-orders Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted December 15, 2020 Administrator Share Posted December 15, 2020 Czesc, tak mozesz do 14 dni wystapic o zwrot pieniędzy za grę i oczywiście gra zostanie usunięta z twojego konta( także biblioteki).Już tak i ja robiłem ze kupiłem kilka gier i mogę powiedzieć w 100% ze jak oddasz grę w która praktycznie zagrałeś do godziny to nie ma problemu. Jezeli przeszedłeś cała grę, albo bardzo duża ilość czasu spędziłeś grając to szanse są nikłe gdyż każda twoja gra ma swój unikalny kod i Microsoft szybko i łatwo może sprawdzić postępy w grze. Duzo”cebulowych Januszy” tak starało się o oddanie pieniędzy. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysto Posted December 16, 2020 Share Posted December 16, 2020 Hejka, ja zwracałem dwa razy w sklepie i mieli małe problemy ze otwarta ale mój ojciec powiedział ze rozmawiał z przedstawicielem Xbox i odrazu oddali kasę, oczywiście gra nie jest już dostępna gdyż jakoś ja zablokowali( ale serio nie podobała mi się wiec nie ma żalu) Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Julka Posted December 16, 2020 Share Posted December 16, 2020 Dzięki bardzo, w sobotę uderzam na zakupy do sklepów zerknąć a jak tam nic nie będzie w dobrej cenie zerknę online. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted December 16, 2020 Administrator Share Posted December 16, 2020 Super, daj nam znać co kupiłaś a szybka rejestracja pozwoli ci na czat i bycie w 100% z nami. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.