Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

Cześć wszystkim, wiem ze to nie jest temat za bardzo powiązany z forum ale może ktoś wie za ile można sprzedać stare klucze? No i

gdzie najlepiej, jakiś antykwariat czy allegro?

82C084FE-C371-4A48-9C87-69B964FF32C3.thumb.jpeg.87041c6cb109644f20b7ae01af9149e1.jpeg

Załączam zdjęcie.

https://xbox-vibes.com/topic/715-jaka-cena-za-stare-klucze-i-gdzie-sprzedac/

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply
  • Administrator

Cześć @Krysto, zrobiłem mały reserch i znalazłem coś podobnego, tylko ze jeden klucz za £50 na Catawiki. Sam polecam ta stronę(sam ja używałem kilkakrotnie) gdyż można tam po rejestracji wysłać zdjęcia i ekspert powie ci ile można osiągnąć za dany przedmiot.

Nie jestem ekspertem ale widzę za klucze mogą być z 18 wieku a ten duży to wyglada na szczere żelazo wiec bym strzelał na czasy średniowiecza  14-15wiek. Cena ? Osobiście myśle ze około £250-£300 ale jak już ci wspomniałem nie jestem ekspertem.

Gdzie znalazles takie klucze?

Czesc, skontaktowałem  sie z Catawiki oraz tutejszym gościem który ma antykwariat. Czekam na wycenę.

Dziadek mi umarł kilka tygodni temu i w piwnicy znalazłem gdyż przepisami nam dom.Moze się przeprowadzimy.

Narka   

• Administrator

Cześć, wstawilem i gościu z Catawiki napisał z tego co zrozumiałem żeby kilka odziellnie wstawić.Cena-kilka tysięcy, dam znać jak poszło później.

TPtym dzięki  @edjazoli25za namiary na Catawiki.

• 3 weeks later...

Hej, mialem dać znać jak poszło-wiec sprzedałem wszystko oddzielnie i za wszystko razem wyszło €450 wiec się cieszę. Oczywiście do podziału z rodzicami ale na kilka rzeczy do xboxa zostanie.

Pozdrawiam i dzięki za rekomendacje 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...