Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

500zl to dobra cena , nie jestem pewien czy szukasz przewodowych czy bezprzewodowych wiec znalazłem ci po dwie z każdej grupy

Bezprzewodowe-Logitech G733 Lightspeed 529zl oraz możesz wybrać TURTLE BEACH Stealth 600 Gen 2 w cenie 488zl.

Przewodowe to myśle coś w rodzaju Logitech G Pro X 499zl(idealna cena) oraz Razer Kraken X w cenie 250zl(pamiętaj ze Razer są naprawdę dobra marka)

Daj znać co wybrałeś.

• Administrator

To prawda 500 zł to super budżet na slohawkdi z mic do grania, zgaduje ze słuchasz przewodowych bo z tymi bezprzewodowymi sio trochę lipa bo xbox nie ma bluetooth itp. Moje rekomendacje to również Logitech G Pro X 499zl- naprawdę dobre, fajnie leżą i nie są ciężkie.Cena akurat.

Lecz moim numer jeden to Razer Kraken Tournament Edition za 370 zl.Sa naprawdę super, z łatwa inline regulacja głosu plus 2 lata gwarancji. Za pozostałe 130zl zarzuć sobie jakaś fajna gierkę. Pozdrawiam.

• Junior Admin

Polecam niedawno zakupione Razer Blackshark v2, mieszczą się w budżecie. Bardzo dobry sprzęt, chyba najlepsze słuchawki Razera (mam też parę krakenow w zapasie). Jeśli masz chęć zrobię test na YT😉

https://www.razer.com/gaming/headsets/blackshark-family

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...