Krysto Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Jak wiecie urządzam swoje miejsce do grania, prawie skonczylem ale nie wiem co wybrać;telewizor ( jakieś 45”) czy monitor? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted January 4, 2021 Administrator Share Posted January 4, 2021 Część @Krysto, wydaje mi sie ze potrzebujemy wiecej info...bo jeżeli masz setup zrobiony taki ze grasz powiedzmy z klawaitury plus pad nieraz ale przy biurku to napewno monitor bo bliżej siedzisz i lepiej wszystko widzisz zwłaszcza ze z klawiaturą i muszka musisz miec jakas podstawę. Jezeli natomiast siedzisz dalej i planujesz grać padem i masz do tego mała sofke, czy jakaś poduchę do siedzenia to napewno Tv i to nawet do 60" bo wtedy sobie grasz bardziej dla relaksu. Ja grywam na 85" ale dla mnie bardziej zabawa i relax niż poważne rozgrywki lol. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Bruk Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Niebagatelne znaczenie ma tu też budżet. Naprawdę dobry TV ok 55 cali (rozsądny rozmiar do 4k) to wydatek rzędu 4 - 5k zł. Jeśli masz iść w półśrodki i kupować budżetowy model, to może naprawdę lepiej zainwestować w dobry monitor, tu cena będzie zdecydowanie niższa. Musisz jednak wziąć pod uwagę odległość, w jakiej będziesz siedział od ekranu i ogólną wygodę użytkowania. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysto Posted January 5, 2021 Author Share Posted January 5, 2021 Ok @edjazoli25masz racje zapomniałem, mam już dwójkę sofę tak około 2.5m od ściany gdzie myśle o tv, mam tez biurko gdzie mam kompa. Rodzice mówią ze mogą wydać do 5tys na tv tylko nie jestem pewien jaki rozmiar.No i myśle o relaksacyjnym graniu na sofie w takim razie. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Bruk Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Za 5k kupisz teraz 55' LG oled cx jeśli poszukasz. Nic lepszego w tym budżecie według mnie nie ma na rynku. Sam mam C9 (model z 2019) i nie wyobrażam sobie powrotu do panelu LCD. 2,5 m to odległość odpowiednia (a nawet nieco za daleko) na taki właśnie TV. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.