Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply
  • Administrator

Część @Krysto, wydaje mi sie ze potrzebujemy wiecej info...bo jeżeli masz setup zrobiony taki ze grasz powiedzmy z klawaitury plus pad nieraz ale przy biurku to napewno monitor bo bliżej siedzisz i lepiej wszystko widzisz zwłaszcza ze z klawiaturą i muszka musisz miec jakas podstawę. Jezeli natomiast siedzisz dalej i planujesz grać padem i masz do tego mała sofke, czy jakaś poduchę do siedzenia to napewno Tv i to nawet do 60" bo wtedy sobie grasz bardziej dla relaksu.

Ja grywam na 85" ale dla mnie bardziej zabawa i relax niż poważne rozgrywki lol.

Niebagatelne znaczenie ma tu też budżet. Naprawdę dobry TV ok 55 cali (rozsądny rozmiar do 4k) to wydatek rzędu 4 - 5k zł. Jeśli masz iść w półśrodki i kupować budżetowy model, to może naprawdę lepiej zainwestować w dobry monitor, tu cena będzie zdecydowanie niższa. Musisz jednak wziąć pod uwagę odległość, w jakiej będziesz siedział od ekranu i ogólną wygodę użytkowania.

Ok @edjazoli25masz racje zapomniałem, mam już dwójkę sofę tak około 2.5m od ściany gdzie myśle o tv, mam tez biurko gdzie  mam kompa. Rodzice mówią ze mogą wydać do 5tys na tv tylko nie jestem pewien jaki rozmiar.No i myśle o relaksacyjnym graniu na sofie w takim razie.

Za 5k kupisz teraz 55' LG oled cx jeśli poszukasz. Nic lepszego w tym budżecie według mnie nie ma na rynku. Sam mam C9  (model z 2019) i nie wyobrażam sobie powrotu do panelu LCD. 2,5 m to odległość odpowiednia (a nawet nieco za daleko) na taki właśnie TV.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...