GMd4d Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Hej, jakbyście zastanawiali się w co zagramy w styczniu pod tym linkiem znajdziecie małe zestawienie premier na ten miesiąc! https://xboxteam.pl/premiery-gier/nowy-rok-nowe-gry/ Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Bruk Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Bardzo cieszy mnie Scott Pilgrim♥️ Na pewno odświeżę sobie ten tytuł, koniecznie na kanapowym co opie. W moim guście wydaje się też być Bladed Fury, będę miał na celowniku. Hitman pewnie będzie naprawdę solidny, ale mam do nadrobienia poprzednie odsłony zanim zabiorę się za tę swiezynke😏 Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Odwiedziłem i powiem ci szczerze ze jakoś szału nie ma dupy nie rozrywa to styczniowe zestawienie. Szacun, fajna oprawa ale Xbox nie zachwycił wyborem, no może Hitman.😢 Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.