Michał Bruk Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Cześć! Dziś internet obiegła, póki co niepotwierdzona, plotka, jakoby jedna z najbardziej utytułowanych gier 2020 roku, "Hades" od studia Supergiant (również odpowiedzialnego za Bastion, Transistor i Pyre) miała zasilić Game Pass🙂 Każdy, kto zakosztował tego wyśmienitego rogalika na Switchu bądź PC potwierdzi, że to fantastyczne wieści dla fanów Xboxa. Do grona fanów tej produkcji zaliczam się również ja♥️ Mam nadzieję ograć wkrótce tę perełkę także na swoim ulubionym One X🎮 Źródło newsa poniżej 👇 https://gamerant.com/xbox-game-pass-hades-rumor/ Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted January 14, 2021 Administrator Share Posted January 14, 2021 Szczerze jak tylko wpadnie w Gamer Pass to nie ma mnie dla nikogo, bede goal az do wyczerpania, naprawde super gra. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.