Patryk Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 Cześć wam, Mam pytanie bo znajomy kupił sobie Ultimate na 6 miesięcy ale nie zwrócił uwagi i ma region Brasil. Czy można to jakoś obejść? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysto Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 @Patryk jedyne rozwiązanie to VPN (wirtualna sieć prywatna) która pozwoli wam obejść blokady regionu. Obecnie chyba Nord jest najpopularniejszy. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted January 25, 2021 Administrator Share Posted January 25, 2021 Tak to prawda, potrzebujecie VPN albo odsprzedać komuś. Nord jest popularny ale musisz płacić za niego. Spróbujcie Proton jest darmowy i w miarę dobry, tylko 3 lokalizacje ale dla Xbox wystarczy. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Posted January 25, 2021 Author Share Posted January 25, 2021 Ok, przekaże mu i zobaczymy. Czy muszę mieć VPN podłączony cały czas na okres 6 miesięcy czy tylko aby aktywować usługę? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted January 25, 2021 Administrator Share Posted January 25, 2021 Musisz mieć na cały okres używania Ultimate z tego co wiem, plus potrzebujesz kompa z Windows aby z niego ściągać VPN (najprostszy sposób). Pamiętaj aby PC był włączony podczas używania konsoli. Mogę ci później podesłać na PM jak to zrobić krok po kroku? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysto Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Masz dwie opcje , z PC albo bezpośrednio z routera, zależy jaka masz apke, niektóre tylko PC robią . Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Posted January 28, 2021 Author Share Posted January 28, 2021 W dniu 26.01.2021 o 13:18, Krysto napisał: Masz dwie opcje , z PC albo bezpośrednio z routera, zależy jaka masz apke, niektóre tylko PC robią . @KrystoRozmawiałem z rodzicami i ojczulek nie chce za bardzo z ruterem się bawić. Wiec zostaje przez PC który posiadam oczywiście. Dlatego @edjazoli25 mówiłeś ze możesz napisać jak? Wiec czy możesz podpowiedzieć proszę. Już wiemy jaki chcemy. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted January 28, 2021 Administrator Share Posted January 28, 2021 Ok @Patryk, daj mi troszkę czasu a zarzucę temat z wyjaśnieniem jak to zrobić. Ten zamykam bo już nic nie wyciągniemy i wiemy o co chodzi. Dzięki Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.