Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

@Patryk jedyne rozwiązanie to VPN (wirtualna sieć prywatna) która pozwoli wam obejść blokady regionu.

Obecnie chyba Nord jest najpopularniejszy.

• Administrator

Tak to prawda, potrzebujecie VPN albo odsprzedać komuś. Nord jest popularny ale musisz płacić za niego. Spróbujcie Proton jest darmowy i w miarę dobry, tylko 3 lokalizacje ale dla Xbox wystarczy.

• Administrator

Musisz mieć na cały okres używania Ultimate z tego co wiem, plus potrzebujesz kompa z Windows aby z niego ściągać VPN (najprostszy sposób). Pamiętaj aby PC był włączony podczas używania konsoli. Mogę ci później podesłać na PM jak to zrobić krok po kroku?

W dniu 26.01.2021 o 13:18, Krysto napisał:

Masz dwie opcje , z PC albo bezpośrednio z routera, zależy jaka masz apke, niektóre tylko PC robią .

@KrystoRozmawiałem z rodzicami i ojczulek nie chce za bardzo z ruterem się bawić. Wiec zostaje przez PC który posiadam oczywiście. Dlatego @edjazoli25  mówiłeś ze możesz napisać jak? Wiec czy możesz podpowiedzieć proszę. Już wiemy jaki chcemy.

• Administrator

Ok @Patryk, daj mi troszkę czasu a zarzucę temat z wyjaśnieniem jak to zrobić. Ten zamykam bo już nic nie wyciągniemy i wiemy o co chodzi. Dzięki 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...