Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

Cześć 👋

Wszyscy fani gamingowego westernu znają wspaniałą serię Red Dead Redemption. I słusznie, to świetne tytuły, grywalne i dopracowane do perfekcji. Ale! Jeśli jesteście spragnieni kowbojskich klimatów a RDR już za wami, koniecznie sprawdźcie Desperados 3, który dopiero co zawitał do Game Passa🤠

To gra z nieco innego gatunku (real time tactics), w której doskonale odnajdą się fani chociażby kultowego Commandosa. Dużo się skradamy, unikamy wrogów i atakujemy z zaskoczenia, niczym Hitman lub Sam Fisher.

Każda postać ma swoje unikalne zdolności, które stanowią iście wybuchową mieszankę w rękach sprawnego gracza.

Polecam gorąco, dajcie znać jak wam przypadł do gustu Desperados 3 😁🤠

image-logo-1920x1080-180644671.jpg

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply
  • Junior Admin

Pograłbym w tą grę, ale nie ma kamery 1 osobowej także nie gram 😕

Mnie osobiście RDR zmęczył strasznie. Ogólnie gra jest świetna i podobała mi się pod wieloma względami, ale męczyłem się okropnie w tym westernowym świecie i w sumie pograłem jakieś 20h tylko. Desperados pewnie na dłużej by mnie przykuł bo jest inny rodzaj rozgrywki, który lubiłem na moim starym PC, ale na konsoli raczej wolę coś bardziej dynamicznego. Może jak wymienię laptopa na bardziej nadającego się do gier to sprawdzę tę grę.  

• Junior Admin

Jeżeli chodzi o RDR to najgorsze było dojechać koniem do celu, który jest strasznie daleko, ale rodzeństwo to za mnie robiło 😂😅

On 2/4/2021 at 12:08, Xboxziomek said:

A mnie się podoba i tak dla rozluźnienia na spokojnie można sobie spędzić kilka godzinek.

Mi też bardzo przypadła do gustu. Im dalej tym fajniej, można naprawdę super kombinować z umiejętnościami poszczególnych bohaterów.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...