Xboxziomek Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Hejka. Zastanawiam się bo oczywiście mam ten plan 3 miesiące za zeta i po 25 marca zacznie mi pobierać pieniądze za nowe miesiące. Oczywiście nie chce tego bo wole kod kupić i tak właśnie myślę.Kiedy muszę odłączyć kartę?Czy mogę to zrobić teraz i jeszcze do 25marca mieć Ultimate czy jak teraz usune kartę to tego samego dnia stracę Ultimate? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Krysto, edjazoli25, Patryk and 1 other 3 1 Xboxziomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ja tam czekam do dwóch dni przed końcem bo słyszałem ze jak zrezygnujesz za wcześnie to niby od tego dnia ci wyłącza. A szczerze ci powiem ze niechce ryzykować za bardzo wiec czekam. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Xboxziomek, Krysto, edjazoli25 and 1 other 2 2 Patryk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted February 4, 2021 Administrator Share Posted February 4, 2021 Czesc.@Xboxziomek mozesz skasowac odnawianie uslugi (rozliczenia cykliczne)nawet Teraz a usluga dopiero wygasnie dzien przed 25tym, czyli 24tegoMarca. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Marnik, Xboxziomek, TomQR and 1 other 3 1 edjazoli25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted February 4, 2021 Author Share Posted February 4, 2021 Ok,spoko rozumiem, czyli w konsoli znaleść i wyłączyć usługę? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish edjazoli25, Krysto and TomQR 1 2 Xboxziomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Solution edjazoli25 Posted February 4, 2021 Administrator Solution Share Posted February 4, 2021 Nie, wejdz do swojego konta na Pc> Microsoft, kliknij na avatara > twoje konto> subskrypcje> wylacz rozliczenia cykliczne(przejdz przez kilka pytanie czy napewno........) i zrobione. Twoja usluga zostanie wstrzymana dzien przed 25tym. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Krysto, TomQR, Marnik and 1 other 3 1 edjazoli25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted February 4, 2021 Author Share Posted February 4, 2021 Superancko zrobiłem już. Tak sobie myśle ze może i kartę bym usunął aby mieć pewność ze nie pobiorą nic w przyszłości ? Co myślicie i podpowiedz gdzie i jak proszę. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish edjazoli25, TomQR and Krysto 1 2 Xboxziomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomQR Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Wejdź tam gdzie byłeś i znajdziesz pod spodem kart i płatności, tam usuń karte. Ja bym usunął bo po co ci potrzebna a nigdy nic nie wiadomo . Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Xboxziomek, Krysto and edjazoli25 1 2 TomQR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted February 4, 2021 Author Share Posted February 4, 2021 (edited) Wszedłem, próbuje usunąć i nie mogę?Dobra zostawię jak jest. Dzięki za pomoc . Edited February 4, 2021 by Xboxziomek Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish edjazoli25 and Krysto 2 Xboxziomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysto Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 A kupiłeś coś ostatnio przez to konto, grę albo pada? Jak tak to chyba nie można karty wykasować póki gwarancja jest w razie jak coś nie tak i np. zwrot pieniędzy będzie itp. Nie martw się napewno ci nie policzą. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish edjazoli25 and Xboxziomek 2 Krysto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted February 4, 2021 Author Share Posted February 4, 2021 No i wszystko jasne ekipa. Mam zakupionego padzika i faktycznie wyskakuje pod spodem że karta jest połączony z tym zakupem. Wszystko jasne dzięki bardzo zmykam. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish edjazoli25 1 Xboxziomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts