Guest Janusz Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Czesc to ja jeszcze raz, tak się zapytam, znacie jakieś dobre sklepy internetowe gdzie można kupić Ultimate na 6 miesięcy w Anglii?Właśnie kupiłem używanego one S i planuje wypróbować. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted February 18, 2021 Administrator Share Posted February 18, 2021 Wpisz w wyszukiwarce „6 month ultimate sale uk” i ci wyskoczą główne strony. Ja polecam CdKey(niewiem czy maja jeszcze 6 miesięcy w promocji) ale wiesz ze możesz szukać na polskich stronach gdyż Polska podchodzi pod Europę tez. Powodzenia z używana konsola, mam nadzieje ze będzie ok. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Janusz Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Dzięki , zobaczyłem na cdkey i maja tylko na 3 miesiące, wiec biorę, a czemu powodzenia z używaną konsola ? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysto Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Skorzystaj z ostatniej oferty 3 miesiące za 4zl u was chyba jest to 3 miesiące za 1 funt? Po co przepłacać, a tak to skasujesz zanim zacznie się czwarty miesiąc i kasa w kieszeni. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Janusz Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Chwila jaka oferta za 1 funta? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysto Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 No jest ta oferta, wejdź na stronę xboxa, zarejestruj się i wybierz ofertę 1miesiac za 4zl, czy jak ty masz to 1funt, a dwa dostajesz za darmo. Wprowadź dane karty i gotowe. Pamiętaj aby z 2 dni przed upływem trzeciego miesiąca wejść na stronę i skasować cykliczne opłacanie. Później kupujesz kod i doładowujesz konto na ile chcesz. Wiec działaj. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomQR Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Tej oferty już nie ma. Zostań przy kodzie na 3 miesiące Janusz. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Janusz Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 No właśnie szukałem z godzinę. Kupiłem kod,dzieki. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.