Szymix Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 (edited) Witam! Przychodzę z pewnym pytaniem ponieważ ostatnio znalazłem XGPU na region USA na Kinguin za 6 zł. Wiem że gry można aktywować na inny region używając VPN, ale czy jest to również możliwe z Xbox Game Pass Ultimate'em? Czy będzie to wgle działać? Pozdro! Edited November 15, 2023 by Szymix Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish wiktorek, Xboxziomek and edjazoli25 3 Szymix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted November 15, 2023 Administrator Share Posted November 15, 2023 Hej. Tak możesz ale wszystko bierzesz na swoja odpowiedzialność gdyż nie zawsze działa. Skoro płacisz 6 zł to warto spróbować i jak będzie ok to śmiało można za większą kwote. zerknij tutaj jak to zrobić a poniżej masz kilka porad jak cos by nie tak poszło. Jak już wspomniałem, nie testowałem i nie gwarantuje sukcesu. Hide?Collapse Text 1. Wykup pakiet w Kinguin. 2. Po uzyskaniu subskrypcji uruchom VPN i połącz się z serwerem w kraju, który odpowiada właśnie zakupionym kodem. 3.Teraz możesz połączyć się ze swoim kontem Microsoft(polecam używać PC konta) 3. Następnie zrealizuj zakupione przed chwilą kod. 4.Po zrealizowaniu kodu rozłącz się z siecią VPN. Hide?Collapse Text Jeżeli cos się dzieje i masz problemy z aktywacja zerknij na poniższe rozwiązania. 1. Wyczyść pamięć podręczną: ponieważ pamięć podręczna może przechowywać informacje związane z Twoją prawdziwą lokalizacją, spróbuj ją wyczyścić, aby rozwiązać problem. 2. Lokalizacja serwera: Sprawdź dokładnie, czy wybrałeś właściwy kraj, do którego chcesz uzyskać dostęp. Jeśli w wybranym kraju dostępnych jest wiele serwerów, możesz wypróbować różne opcje, aby uzyskać najlepszy wynik. 3. Wersja Premium: Czy korzystasz z najlepszej dostępnej sieci VPN? Jeśli masz problemy z połączeniami, dostępnymi serwerami i niską szybkością, być może nadszedł czas na przejście na jednego z liderów branży, takiego jak NordVPN lub Surfshark. Sam używam Surfshark. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Szymix, Xboxziomek and wiktorek 1 2 edjazoli25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktorek Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Można, nie ma żadnych przeciwwskazań. Dodam tylko że warto to robić na przeglądarce z sesją inkognito ( prywatnej) albo cache wyczyścić. No i daj znać jak poszło bo sam jestem ciekaw czy ci się uda? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish edjazoli25 and Xboxziomek 1 1 wiktorek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 @Szymix a ty to chesz kupić Golda i zamienić na Ultimate czy odrazu Ultimate? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish wiktorek and edjazoli25 1 1 Xboxziomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktorek Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 1 godzinę temu, Szymix napisał: ale czy jest to również możliwe z Xbox Game Pass Ultimate'em? @Xboxziomek ślepy czy co?? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish edjazoli25 , Xboxziomek and Patryk 3 wiktorek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymix Posted November 15, 2023 Author Share Posted November 15, 2023 8 minut temu, Xboxziomek napisał: @Szymix a ty to chesz kupić Golda i zamienić na Ultimate czy odrazu Ultimate? Od razu Ultimate Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Xboxziomek, edjazoli25 and Patryk 3 Szymix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 @Szymix sorki nie zauważyłem. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Patryk and edjazoli25 2 Xboxziomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymix Posted November 15, 2023 Author Share Posted November 15, 2023 Teraz, Xboxziomek napisał: @Szymix sorki nie zauważyłem. Spoko Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Patryk, Xboxziomek and edjazoli25 3 Szymix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 hej, i jak udało się? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Patryk and edjazoli25 2 Xboxziomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Posted November 25, 2023 Share Posted November 25, 2023 I jak działa ten kod? Pytam się bo bym sam może na święta spróbował. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts