Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

Witam!
Przychodzę z pewnym pytaniem ponieważ ostatnio znalazłem XGPU na region USA na Kinguin za 6 zł. Wiem że gry można aktywować na inny region używając VPN, ale czy jest to również możliwe z Xbox Game Pass Ultimate'em? Czy będzie to wgle działać?

Pozdro!

Edited by Szymix

• Administrator

Hej.

Tak możesz ale wszystko bierzesz na swoja odpowiedzialność gdyż nie zawsze działa.

Skoro płacisz 6 zł to warto spróbować i jak będzie ok to śmiało można za większą kwote.

zerknij tutaj jak to zrobić a poniżej masz kilka porad jak cos by nie tak poszło.

Jak już wspomniałem, nie testowałem i nie gwarantuje sukcesu.

Hide?Collapse Text

1. Wykup pakiet w Kinguin.
2. Po uzyskaniu subskrypcji uruchom VPN i połącz się z serwerem w kraju, który odpowiada właśnie zakupionym kodem.
3.Teraz możesz połączyć się ze swoim kontem Microsoft(polecam używać PC konta)
3. Następnie zrealizuj zakupione przed chwilą kod.
4.Po zrealizowaniu kodu rozłącz się z siecią VPN.

Hide?Collapse Text

Jeżeli cos się dzieje i masz problemy z aktywacja zerknij na poniższe rozwiązania.

1. Wyczyść pamięć podręczną: ponieważ pamięć podręczna może przechowywać informacje związane z Twoją prawdziwą lokalizacją, spróbuj ją wyczyścić, aby rozwiązać problem.
2. Lokalizacja serwera: Sprawdź dokładnie, czy wybrałeś właściwy kraj, do którego chcesz uzyskać dostęp. Jeśli w wybranym kraju dostępnych jest wiele serwerów, możesz wypróbować różne opcje, aby uzyskać najlepszy wynik.
3. Wersja Premium: Czy korzystasz z najlepszej dostępnej sieci VPN? Jeśli masz problemy z połączeniami, dostępnymi serwerami i niską szybkością, być może nadszedł czas na przejście na jednego z liderów branży, takiego jak NordVPN lub Surfshark. Sam używam Surfshark.

Można, nie ma żadnych przeciwwskazań. Dodam tylko że warto to robić na przeglądarce z sesją inkognito ( prywatnej) albo cache wyczyścić.

No i daj znać jak poszło bo sam jestem ciekaw czy ci się uda?

8 minut temu, Xboxziomek napisał:

@Szymix a ty to chesz kupić Golda i zamienić na Ultimate czy odrazu Ultimate?

Od razu Ultimate