Questions Without Registration
A place where you can ask a question without registering. Remember however, that your question will be waiting for approval, so we recommend that you Register.
21 topics in this forum
-
Account permanently suspended for reasons out of my control, is there a way to refund my purchases?
by Guest Pepper0809- 2 followers
- 3 replies
- 37 views
So basically what happened was I was hacked by a hacker, contacted support about 6 times, first got told everything was fine and my password was reset, everything was not fine and the hacker reset it, recontacted support, got told to wait 24 hours then contact support again, waited 24 hours and contacted them, got told that I would then have to wait up to 72 hours, and now after like a week of contacting support I was told that my account has gotten permanently suspended and I am now writing this at 3 am. As you can probably tell, I am very pissed that I had to wait a week, just to get told that my account is locked and everything I have done with the account for years is…
-
Login issue Xbox-Vibes
by Guest CoCoex- 1 follower
- 1 reply
- 22 views
Hi @ edjazoli25 , I completely forgot my password and I can’t log in, it’s showing me that my account is locked for 14 min but after that time It’s still locked. Any chance you can unlock it and send me messages over my email with password?
-
Co kupić, series S czy Xbox One S?
by Guest Marek15- 2 followers
- 6 replies
- 99 views
Siemeczka. Powiedzcie mi co bardziej się opłaca na dzień dzisiejszy, Series S czy Xbox One S? Odrazu powiem że nie kupuje Series X ze względu na cenę i brak środków. Z góry dzięki za odpowiedzi.
-
🇬🇧Looking for Xbox series X best deal Uk.
by Guest Blobby- 3 followers
- 5 replies
- 135 views
Hi Xbox Forum members. I’m from Uk and I need help to find a best deal on new series X. I don’t need any extra controller or free games. Will consider All Access if available. Question as well will be the storage, do I need expansion card?
-
Best place to buy Xbox series X Uk
by Guest ZiziGo- 2 followers
- 3 replies
- 51 views
Hi, I’m trying to find best place in Uk (online ) to buy Xbox series X. Best price, extras etc. Maybe even monthly payment plan or Ultimate included if possible. Ty in advance
-
Which do I need Gold or Ultimate to play online?
by Guest Luckyxx- 6 replies
- 130 views
Hi everyone, Which I need to play games online with another members, Gold or Ultimate??
-
Jaki pad lepszy, nowy Series X czy od Xbox One S?
by Guest Franko12- 2 followers
- 9 replies
- 103 views
Potrzebuje drugiego pada i tak jak w temacie, nie wiem który wybrać? Niby ten nowszy to w końcu nowszy ale mogę kupić też "nowy" od Xbox one i to w dodatku taniej.
-
🇵🇱Xbox kontroler nie działa po podłączeniu słuchawek.
by Guest Czarek-
- VIP
- 2 followers
- 7 replies
- 101 views
Witam. kiedy podłączam słuchawki do pada ten przestaje działać po kilku minutach, czasami nawet sekundach. Jak mówię przestaje działać to po pierwsze dźwięk przerywa i bardzo laguje. W ogóle nie można grać, dopiero jak odłączę to jest ok. Słuchawki do wymiany?
-
-
🇵🇱Tanie Xbox Ultimate na 6 miesięcy.
by Guest Natan14- 1 follower
- 3 replies
- 62 views
Witam. Szukam Ultimate na 6 miesięcy aby tanio sobie dokupić i trafiłem na wasze forum. Może ktoś mnie naprowadzić na jakieś tanie stronki gdzie można kupić Ultimate na Xbox, powiedzmy na 6 miesięcy? Z góry dziękuje.
-
🇵🇱Gdzie kupić tanie kody Ultimate?
by Guest Andrzej- 2 followers
- 8 replies
- 146 views
Odrazu mówię że jestem nowicjuszem i dopiero zaczynam przygodę z xboxem. W następnym tygodniu przychodzi konsola ale już teraz chciałbym się dowiedzieć gdzie kupić tanio i bezpiecznie Ultimate?
-
🇬🇧Cleaning air vents in Xbox One X
by Guest Normax- 1 follower
- 6 replies
- 119 views
Hi I’m hopping someone can help me as I need to clean my Xbox one X fan vent. Can I use my air brush to save money or do I have to buy compressed air?
-
🇵🇱Pojemność nowego Xbox series S
by Guest Snajper91- 1 follower
- 8 replies
- 122 views
Siema👋, zastanawiam się nad kupnem xboxa Series S i mam pare pytań. Czy 512 GB wystarczy dla przeciętnego gracza bez dokupowania dodatkowego dysku? Rozumiem że gier z dysków nie da rady zagrać? Ile tak średnio ważą gry? Jeżeli już potrzebuje dodatkową pamięć czy to musi być oryginalny dysk zewnętrzny Xbox czy jakikolwiek?
-
🇵🇱 Xbox Series X Halo się zawiesza i obraz zamraża.
by Guest Monika- 1 follower
- 8 replies
- 279 views
Witam, zastanawiam się czy ktoś może poradzić mi co robić? Mój syn ma limitowaną edycję konsoli Xbox z serii X Halo. Ma ją nieco ponad tydzień i za każdym razem gdy gra w grę, konsola się zawiesza lub obraz się zamraża. Ciągle musi ją resetować. Granie online też tak naprawdę nie działa. Jest to frustrujące bo mało konsola nie kosztowała i myślimy o oddaniu i powrocie do Xbox One S. Ktoś ma jakieś pomysły lub rady?
-
🇬🇧 Adding up Xbox Game Pass
by Guest Jimi- 5 replies
- 159 views
I have 4 months left and I would like to buy a subscription for 3 months, are they will all added up to total of 7 months?
-
🇬🇧Build or Buy Gaming PC for streaming etc?
by Guest MioMio❤️- 1 follower
- 2 replies
- 139 views
Hiya, it’s MioMio❤️ here. I’m planning to do some streaming and gaming on PC so I have this question. What will be the better option for me to do, buy or build myself a good Gaming PC? I have £2500 to spend and this is max including mic, keyboard, mouse etc, the whole setup.
-
🇬🇧Difference between Gold and Ultimate?
by Guest Bixbox- 1 follower
- 4 replies
- 165 views
I’m new to Xbox what is the different between Gold and Game Pass Ultimate, also I love the Game Points- you get discounts on games from your Points???
-
🇬🇧Long downloading time series S
by Guest Gary-
- Premium
- 1 follower
- 3 replies
- 187 views
Just got an Xbox series S. Download times are painful. Tried downloading Forza 5 for example and it is still downloading 48 hours later. Have plugged in the wired connection, played with the settings, DNS, port etc. The download speed varies between 0 and 8mbps. Anyone with experience that knows how to speed up the download please?
-
-
🇵🇱Gra Insurgency Sandstorm, single czy multiplayer?
by Guest xxMichał- 1 follower
- 2 replies
- 119 views
Witam wszystkich na Forum. Jestem nowy w Xboksie i grach i jestem trochę zdezorientowany z grą Insurgency Sandstorm którą chciałbym kupić. W Xbox Store jest z napisem „single player”, ale jestem prawie pewien, że to gra wieloosobowa. Czy ktoś mógłby mi to wyjaśnić?
-
🇬🇧Installation Xbox games from CdKeys or Eneb.
by Guest Carl09- 4 replies
- 160 views
Does anyone know what the installation of the game on Xbox series X looks like when I buy it on eneb or CdKeys?
-
🇵🇱Prędkość internetu - Xbox Series S
by Guest Angela- 1 follower
- 8 replies
- 220 views
Witam was i odrazu usprawiedliwiam moje pytanie tym że jestem nowa tu i w ogóle z xboxem. Dzieciaki nalegały na xboxa i padło na series S. Jaka prędkość internetu będzie najbardziej optymalna przy instalacji i oczywiście graniu gier? Mam światłowód o prędkości 200Mbps i się zastanawiam czy to będzie ok? Dodam też jeżeli to ma jakiś wpływ ze xbox będzie podłączony pod telewizor z 4k. Nie znam sie na tym totalnie i sorki jak się pytam o błachostki.